Business Interne Auditor (NL)
TriFinance
Brussel/Bruxelles
5 dagen geleden

Je stempel drukken op projecten die in de lijn liggen van je ambities en interesses, daar draait het om bij TriFinance. Bij ons neem jij je loopbaan zélf in handen.

Ready to Leave Your Mark? Dan is deze vacature iets voor jou!

Your challenge

Als Business Internal Auditor ben je betrokken bij projecten om de governance-, risico- en controleprocessen van het bedrijf te evalueren en te verbeteren.

Via onze projecten identificeer je risico's, evalueer je beleidslijnen, controleer je de naleving ervan en doe je aanbevelingen aan het management.

Je bent oa verantwoordelijk voor :

 • Het identificeren en evalueren van mogelijke risico’s aan het management;
 • Het evalueren van de effectiviteit van risicomaatregelen en controles in verschillende bedrijfsdomeinen, waaronder financiën, inkoop, supply chain, productie, enz ;
 • Het afnemen van interviews, het testen van transacties en het doorlopen van processen om de prestaties en conformiteit te evalueren;
 • Dataanalyse;
 • Het opstellen van rapporten en presenteren van aanbevelingen aan het management;
 • het coördineren van de implementatie van actieplannen binnen de ganse organisatie.
 • What we're looking for

  We zoeken iemand met :

 • Een master diploma in handelswetenschappen, handelsingenieur of economie;
 • ongeveer 3 jaar ervaring in interne audit of publieke boekhouding;
 • Een CIA-certificaat (of de bereidheid om dit snel te behalen) is een sterke plus;
 • Analytische skills, zowel op vlak van data-analyse als proces-analyse, probleemoplossend vermogen en conflict management;
 • Sterke schriftelijke en mondelinge communicatie skills in Engels, Nederlands en / of Frans;
 • Sterke teamplayer, maar ook de bereidheid om met een hoge mate van zelfstandigheid deadlines te behalen;
 • Bereidheid tot reizen binnen en buiten Europa (tot 10%);
 • Kennis van MS-Office suite; Excel en PowerPoint.
 • We believe that the diversity of knowledge and expertise within TriFinance offer true added value, both for the development of our consultants and for the quality that we wish to offer our clients

  Our offer

  Dankzij onze krijg je de kans om continu te blijven groeien. We investeren actief in een motiverende totaalaanpak met onder meer inspirerende projecten, steile leercurves, boeiende uitdagingen, maar ook leuke initiatieven en events onder collega’s.

  Zo bereik je niet alleen je zelfgekozen carrièrebestemming, maar voel je je ook goed in je job. Dat alles in een open cultuur waar TriFinance-collega’s hun kennis delen en elkaar vooruithelpen.

  Wij dagen je uit, jij volgt je eigen pad. En werken aan je professionele groei, dat doen we samen.

  Naast diverse opleidingen, knowledge sharing sessies, mentoring en coaching kun je bij TriFinance rekenen op een bijzonder veelzijdig loonpakket met naast een competitief salaris ook een bedrijfswagen (Mini / BMW) met tankkaart, smartphone met abonnement, een netto onkostenvergoeding, maaltijd- en ecocheques, een groeps- en hospitalisatieverzekering, flexibele werkuren, 32 vakantiedagen en een aantrekkelijk cafetariaplan.

  Company information

  Wil jij je stempel drukken op de wereld van Consulting en Finance, IT of Human Development? Kom dan eens met ons praten! Onze Project Consultants maken het verschil op verschillende domeinen en sectoren.

  Naast projectsourcing biedt TriFinance ook ondersteuning in de vorm van interim management en werving & selectie.

  Als netwerkorganisatie met een sterke focus op human development, kennisdeling, innovatie en organisatieontwikkeling behoren we tot Parklane Insight group, een Europees groeibedrijf met 800 medewerkers en 13 vestigingen in België, Nederland, Duitsland en Luxemburg.

  We kijken vol vertrouwen naar de toekomst en blijven groeien, terwijl we onze missie elke dag waarmaken : Furthering People for Better Performance in Do-How’.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier