Dringend orderpickers gezocht Volvo Service Market Logistics
Synergie
Oostakker, BE
2 dagen geleden

Voor Volvo Service Market Logistics zijn wij dringend op zoek naar orderpickers.

Het distributiecentrum voorziet de wereldwijde verdeling van onderdelen voor vrachtwagens, bouwmachines, bussen en scheeps-

en industriële motoren. Dit niet enkel voor het merk Volvo , maar ook andere merken die onder de Volvo Group behoren : UD / Eicher / Renault / Mack / .

 • De onderdelen worden verstuurd naar 9000 verschillende erkende Volvo-dealers, talloze klanten en steunmagazijnen verspreid over de hele wereld.
 • Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt.

  Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen. Je moet rapporteren in het systeem en de colli bestickeren.

  Dit kan zowel zelfstandig als in teamverband afgewerkt worden.

  Profiel :

  Ben jij administratief sterk en nauwkeurig?

  Kan je in twee ploegen werken?

  Heb je eigen vervoer tot aan Oostakker?

  Ben je op zoek naar een opdracht op lange termijn?

  Aanbod :

  Boeiende functie op lange termijn. Competitieve verloning!

  Kantoor : 09 218 96 50

  Synergie Volvo Trucks

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier