Graduate Position: Junior Auditor Cluster Gent & Roeselare
BDO
Merelbeke
18 uur geleden
source : Student.Be

Bij BDO-bedrijfsrevisoren kom je als Junior Auditor terecht in een jong en dynamisch team van financieel en boekhoudkundig onderlegde medewerkers, managers en partners.

Samen met dit team kan je bijdragen tot de auditwerkzaamheden en -adviezen aan KMO's, (grote) internationale en / of beursgenoteerde bedrijven.

Bij BDO zijn we momenteel op zoek naar een aantal Junior Auditors, die net zijn afgestudeerd of binnenkort afstuderen, en in oktober 2019 kunnen starten bij BDO in Gent & Roeselare.

Je verantwoordelijkheden

In de loop der jaren zal je rol binnen BDO evolueren en zal je meer en meer verantwoordelijkheid en uitdagingen ervaren. Hiervoor zal je steeds de nodige interne en externe opleidingsmogelijkheden krijgen en dit steeds gecombineerd met dagdagelijkse ondersteuning van het auditteam waarin je terecht komt.

Je rol als adviseur, maar tegelijkertijd ook coach en vertrouwenspersoon van de ondernemer komt steeds meer binnen handbereik.

Tot jouw takenpakket behoren o.a. :

 • Financiële audits (bv. statutair of naar aanleiding van beursintroductie)
 • Nazicht van de interne controleomgeving binnen ondernemingen, evenals het adviseren van aanbevelingen
 • Controle van (geconsolideerde) jaarrekeningen
 • Assistentie bij het opstellen van de officiële (geconsolideerde) jaarrekening en de fiscale aangifte
 • Controle van de economische en financiële informatie voor ondernemingsraden
 • Wettelijke opdrachten waaronder fusies en splitsingen, inbreng in natura...
 • Due diligence audits
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier