Assistent Chef-Beenhouwer Supermarkt
Accent
Balen, BE
2 dagen geleden

Bij deze klant gaan ze voor zorgelozemaaltijden, elke dag opnieuw. Daarin zijn ze trouwens heel goedbezig : met meer dan 170 winkelpunten en meer dan 1.

500 medewerkerszijn ze n van de grootste voedingsbedrijven in Vlaanderen. Zebieden een uitgebreid en kwalitatief productgamma voor messcherpeprijs.

Onze klant is er bovendien van overtuigd dat een goede jobgelukkig maakt. Om die reden vind je bij hen enkel gevarieerde,zelfstandige jobs met veel menselijk contact enverantwoordelijkheid.

Die persoonlijke aanpak trekken ze door inhun coaching. Ze begeleiden je graag in jouw carrire..

Functiebeschrijving

AlsAssistent Chef-Beenhouwer in een supermarkt ga je aan de slag inhet kloppend hart van de winkel. Met jouw vakkennis zorg je vooreen verzorgde en volle toonbank voor onze klanten.

Je verwerkt zelfvlees dat je vervolgens aanvult in die toonbanken. Klanten kunnenook bij jou terecht voor hulp en advies in hun zoektocht naar eenheerlijke maaltijd.

Als Assistent Chef-Beenhouwer vervang je deverantwoordelijke bijafwezigheid.

Functie-eisen

Jebent slager van opleiding of gelijkwaardig door ervaring. Je bentklantgericht en vriendelijk. Je bent goedlachs, positief en eenechte teamplayer.

Je bent flexibel en kan in het weekend werken. Jewerkt graag zelfstandig en neemt initiatief. Je volgt de proceduresnauwkeurigop.

Arbeidsvoorwaarden

Webieden een boeiende en gevarieerde job bij een groeiend bedrijf vanBelgische oorsprong. Daarnaast kom je terecht in een flexibelefunctie die goed te combineren is met je privleven.

Je kan hierzowel voor voltijdse als deeltijdse jobs terecht. De job biedt veelvariatie en je komt terecht in een leuke werkomgeving met veelcontacten.

We bieden persoonlijke coaching enopleidingsmogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier