Service- en onderhoudstechnieker liften W-VL - Vast contract
Client of Manpower
Diksmuide, West-Vlaanderen, België
5 dagen geleden
source : Jobat

Als onderhoudstechnieker beheer je een klantenportefeuille aan gebruikers en ga je conform de periode onderhoudsplanning afspraken maken om technisch onderhoud en periode testen uit te voeren.

Hierbij ga je alle functionaliteit, mechanische stukken en dichtingen, motoren, kabels, etc. inspecteren en testen. Kleine herstellingen (slechte contacten, sensoren, ijking, etc.

ga je zelf uitvoeren, bij grotere herstellingen plan je afhankelijk van het probleem het bevoegde team in. Dagelijks sta je in voor een correcte rapportering aan je leidinggevend over de uitgevoerde werken.

 • Je hebt minimum een A2 diploma Elektromechanica / Elektriciteit of gelijkwaardig door technische ervaring.
 • Je beschikt over een rijbewijs B.
 • Je bent communicatief; legt gemakkelijk contacten en bent klantgericht.
 • Je bent flexibel ingesteld en bent bereid om deel te nemen aan het wachtsysteem.
 • Als onderhoudstechnieker krijg je onmiddellijk een vast contract bij een innovatieve en sterke speler naar personen en goederenliften.

  Conform je kennis en ervaring krijg je een hands-on opleiding om nadien door te groeien in een zelfstandige en verantwoordelijke functie.

  Hierbij krijg je een aantrekkelijk bruto uurloon, bedrijfswagen, maaltijdcheques €7, baan- en carwashvergoeding, eindejaarspremie en echocheques.

  Interesse? Solliciteer via onze website, wij nemen binnen de twee werkdagen contact met u op.

  Vragen? Tycho.paepe manpower.be

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier