Brand Marketeer Digital Customer Services - XTRA
Colruyt Group
Halle, Belgium
3 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bij de nieuwe afdeling Digital Customer Services bepaal jij samen met de Lead Marketeer de positionering van Xtra, het klantenplatform van Colruyt Group.

Je bedenkt onder meer creatieve campagnes om de bekendheid van Xtra te verhogen. Een boeiende job met zichtbaarheid voor een creatieve denker! Jouw focus is de Xtra-app en hoe we met Xtra blijvend meerwaarde kunnen creëren voor onze klanten.

Wat doe je concreet? Je ontwikkelt samen met de Lead Marketeer strategische jaarplannen, en volgt de uitwerking en budgettering ervan op.

Je werkt op basis van dit plan campagnevoorstellen uit en stelt KPI’s op. De resultaten toets je er aan af, waar nodig stuur je bij.

Ook binnen Colruyt Group creëer je een draagvlak voor je campagnes. Dit doe je door het waarom’ en het hoe’ duidelijk te maken via een sterke interne communicatie.

Je waakt erover dat alle communicatie-uitingen stroken met de positionering en de huisstijl.Jouw collega’s kunnen bij jou terecht wanneer ze campagnegerelateerde vragen hebben.

Je zet je in voor de lange termijn reputatie van Xtra. Dit doe je bijvoorbeeld door voortdurende evaluatie van de campagnes en de behaalde resultaten.

Je start marktonderzoek op.Je volgt marktontwikkelingen en trends nauw op de voet. Kennis die je zo vergaart, pas je toe in je job en deel je met je collega’s.

Je werkt nauw samen met je collega-marketeers en ons interne communicatiebureau CCX. Samen zetten jullie Xtra vlot in de markt.

Je werkt in Halle en kan 2 dagen per week in een van onze regionale kantoren werken.Opleiding en ervaring - Je hebt een masterdiploma in marketing, economie, handelswetenschappen of communicatie en hebt 5 jaar ervaring binnen communicatie en / of brand marketing.

Out-of-the-box-thinking - Je hebt een goed probleemoplossend vermogen en een flinke portie creativiteit.Conceptueel denken Je bent een strategisch denker met een scherp analytisch vermogen.

Innovatie Jij krijgt energie van innovatie en vernieuwing. Trends en nieuwe marktontwikkelingen volg jij dan ook op de voet.

Verbinden Dankzij jou staan alle neuzen in dezelfde richting. Met jouw aanstekelijk enthousiasme verbind je verschillende partijen tot een draagvlak voor vernieuwing.

Talenkennis - Je hebt een uitstekende kennis van het Nederlands en het Frans en een goede kennis van het Engels.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier