Graduate Position: Junior Consultant Transfer Pricing Brussels Airport
BDO
Antwerpen
3 uur geleden
source : Student.Be

Om ons team van transfer pricing consultants te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe junior medewerker met potentieel om door te groeien.

Bij BDO krijg je de kans om te werken met Belgische en internationale ondernemingen die je onder andere begeleidt bij het opzetten van transfer pricing documentatie, bij fiscale controles of bij het aanvragen van rulings inzake transfer pricing.

De volgende verantwoordelijkheden maken deel uit van je takenpakket :

 • Je bereidt vergaderingen voor en woont vergaderingen bij met onze klanten om hun business model beter te begrijpen, je analyseert vervolgens of het transfer pricing model is afgestemd op hun business model.
 • Je kan hiertoe eveneens beroep doen op de (internationale) specialisten in de verschillende domeinen van de fiscaliteit binnen de organisatie;
 • Je bepaalt mee de visie van het BDO transfer pricing team en neemt op een actieve manier deel aan transfer pricing seminaries die zowel intern als extern worden gegeven;
 • Je fungeert als specialist in een deeldomein van de fiscaliteit binnen de organisatie;
 • Je rapporteert rechtstreeks aan de Tax & Legal Partners en Managers en werkt mee aan de ontwikkeling van het transfer pricing departement.
 • Als BDO-belastingconsulent volg je de fiscale actualiteit op de voet. Onze BDO Academy staat borg voor het verder aanscherpen van je vakkennis, aangevuld met mogelijkheden tot externe vorming.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier