Technieker automatisatie & PLC - 2 ploegen - Vast contract
Manpower Belgium
Roeselare, BE
6 dagen geleden

Client Description

Technieker automatisatie & PLC - 2 ploegen - Vast contract

Manpower Professional is de werving- en selectiedivisie van Manpower. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Met een absolute focus op onze kandidaat bieden we de boeiendste jobs aan met bij opstart een vast contract.

Voor een sterke speler binnen de voedingsindustrie met internationale uitstraling in het hartje van West-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een bijkomende technieker voor het geautomatiseerde magazijn en intern transport in de 2 ploegen.

Job Description

Als technieker zal je samen met een collega de verantwoordelijkheid dragen over het geautomatiseerde magazijn en de interne transportsystemen.

Hierbij zal je in hoofdzaak preventief onderhoudswerk verrichten om een goede werking te garanderen en waar nodig los je acute storingen op, zowel elektrisch, mechanisch, elektronica, PLC’s, etc.

Op termijn ben je ook bereid om de eindverantwoordelijkheid te nemen over bepaalde aspecten van het onderhoud en je kennis te delen binnen productie.

Tot slot rapporteer je dagelijks aan de technisch verantwoordelijke waarmee je ook nauw samenwerkt.

Candidate Profile

De technieker waar wij naar op zoek zijn is in het bezit van een technisch A2 of bachelor diploma in de richting elektriciteit, elektromechanica, etc.

en heb je een eerste werkervaring als industrieel technieker. Hierdoor heb je een allround technische kennis naar elektriciteit, mechanica, PLC-sturing, motoren, etc.

Als persoon ben je hands-on, hou je van kwalitatieve interventies en ben je bereid om continu bij te leren.

What Client Offers

Je krijgt onmiddellijk een vast contract binnen een sterke en moderne organisatie met toekomstperspectief. Naast een uitgebreide opleiding krijg je als technieker binnen de technische dienst ook je eigen werkmateriaal en werkbank.

Conform je kennis en ervaring krijg je een verantwoordelijke, uitdagende en gevarieerde functie met een aantrekkelijk uurloon aangevuld met maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.

Interesse? Solliciteer dan snel via onze website of bij vragen contacteer mij op wout.soete manpower.be

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier