Technisch - commercieel bediende
Infinity Jobs
Jabbeke, Belgium
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor een groothandel in motoren, machines, gereedschappen,... zoeken wij een technisch bediende. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de klanten.

In eerste instantie ga je de nood en de vraag van de klanten gaan analyseren om op die manier een correcte offerte te kunnen opmaken.

Je houdt hierbij uiteraard rekening met het technisch aspect en het volume. Gaat de klant niet akkoord dan ga je gaan onderhandelen om toch een verkoopcontract te kunnen afsluiten.

Indien de klant akkoord gaat met jouw prijs dan sta je in voor de orderingave en geef je deze ook correct door aan het magazijn zodat de klant tijdig zijn / haar bestelling ontvangt.

Garantie-aanvragen worden door jou ook verwerkt.

Taken en profiel

Een technisch - commerciële achtergrond is belangrijk. Daarnaast heb je een goede PC kennis (Office), ervaring met een ERP systeem is een sterk pluspunt.

Je kan vlot communiceren in het Nederlands, Frans en Engels. Je bent een commercieel talent, denkt en handelt klantgericht, kan zelfstandig werken en bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief.

Aanbod

Je komt terecht in een dynamisch, familiaal bedrijf waar je de ruimte krijgt om zelfstandig te werken.Loon hangt af van jouw ervaring.

Na de interimperiode en een positieve evaluatie wordt jou een vast contract aangeboden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier