Project Engineer Elektriciteit - Oost-Vlaanderen
VINÇOTTE
Oost-Vlaanderen
2 dagen geleden

Project Engineer Elektriciteit - Oost-Vlaanderen

Project Engineer Elektriciteit - Oost-Vlaanderen (V05079)

Bedrijfsomschrijving

Als Project Ingenieur Elektriciteit kom je terecht in een team van experten, dat zich elke dag inzet voor een steeds veiligere & efficiëntere samenleving.

We zijn actief bij verschillende types klanten, zo hebben we onze expertise en organisatie uitgebouwd op vlak van zowel openbare als residentiele gebouwen, maar zijn we ook erg ondernemend in de energiesector, inclusief nucleaire activiteiten.

We zijn ook zeer innovatief bij klanten in de (petro) chemie & pharmacie, in productieomgevingen en de transport- & logistieke sector.

Onze klanten situeren zich over heel België, maar onze inspecteurs werken steeds zo veel mogelijk in eigen regio.

Jouw doel

Jij zorgt voor de coördinatie en / of uitvoering van de inspecties en verdere opvolging van deze inspecties on site bij de klant.

Dit doe je onder andere door het opstellen van een projectplanning en werkschema’s voor je collega-inspecteurs en door deel te nemen aan meetings met de klant waarbij je meedenkt en adviseert aangaande hoog-

laagspanningsinstallaties, ATEX, branddetectie, normen & wetgeving, De uitvoering van inspecties kan zowel een individuele aanpak vereisen als het efficiënt en doelgericht samenwerken in team, waarbij zowel collega’s als de klant betrokken zijn.

 • Je hoeft je geen zorgen te maken over de planning of organisatie. Ons Customer Service team ondersteunt je waar nodig.
 • Je kan steeds vertrouwen op je collega’s gedreven experten die je graag verder helpen.
 • Daarnaast ondersteunt Vinçotte jou ook in het uitdiepen en verbreden van jouw expertises. Daar gaan we op je eerste dag al mee van start, want je krijgt bij ons eerst een doorgedreven training en stage, alvorens je zelfstandig aan de slag gaat.
 • Wat verwachten wij van jou

 • Diploma : Bachelor of Master Elektriciteit, Elektrotechnieken, Elektromechanica.
 • Ervaring : Bij voorkeur enkele jaren ervaring binnen de industriële elektriciteit.
 • Vaardigheden : Je bent leergierig en blijft op de hoogte van de trends & evoluties in jouw vakgebied.Je hebt zin voor kwaliteit en een oog voor detail.
 • Je legt gemakkelijk contact en je bent klantgericht.Je gaat autonoom & gedisciplineerd aan de slag.

 • In ruil hiervoor krijg je bij ons een mooie verloning aangevuld met een bedrijfswagen, extralegale voordelen én een topteam waarop je steeds kan tellen.
 • Solliciteer nu voor deze functie!

  Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature!

  Zorg dat je jouw cv en motivatiebrief klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie .

  Wil je deze pagina delen? Of deel deze pagina op sociale media De pagina werd succesvol gedeeld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier