huishoudhulp wingene
Randstad
Wingene, West-Vlaanderen
18 uur geleden

job description

Voor enkele gezinnen in regio Wingene zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp met dienstencheques. Bij één of meerdere gezinnen ondersteun je de dagdagelijkse huishoudelijke taken zoals schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen,.

 • Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn.
 • qualification

  Je helpt graag anderen, je hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten.

  Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets is een voordeel maar geen noodzaak. Een beetje ervaring hebben of een opleiding tot huishoudhulp of verzorgende gevolgd hebben is een pluspunt, maar ook kandidaten zonder ervaring zijn welkom bij Tempo-Team.

  We zijn vooral op zoek naar gemotiveerde én enthousiaste medewerkers!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier