Internationale Credit Controller
iCredit
Antwerpen, Belgium
2 dagen geleden
source : Experteer

Job Description Voor onze klant gelegen in regio Mechelen zijn we op zoek naar een gedreven Credit Controller / ref 1225.

Jouw kantoor bevindt zich in het Europees hoofdkwartier van deze organisatie, waar je volgende taken uitvoert : Je verzamelt de nodige informatie om de kredietwaardigheid van bestaande en potentiële klanten te evalueren.

Je recudeert de DSO en optimaliseert de cash flow.In samenspraak met de Risk Manager stel je kredietlimieten vast en bepaal je betalingstermijnen.

Je beheert grote klantendossiers en volgt de contracten ook verder op. Je onderhoudt goede werkrelaties met externe en interne klanten en ondersteunt het sales team bij negotiaties.

Requirements Je hebt een diploma hoger onderwijs, bij voorkeur in een financiële richting.Je hebt interesse in macro economische tendensen en internationale handel.

Je bent analytisch sterk en hebt oog voor detail. Je bent Nederlandstalig met een goede kennis van het Engels en het Frans om internationale onderhandelingen tot een goed einde te brengen.

Je bent een echte teamspeler binnen het credit team. Jouw troeven zijn een sterke gedrevenheid en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Benefits Je komt terecht in een internationaal bedrijf met sterke focus op duurzaamheid.Jouw inzet en talent worden beloond met een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen.

Je wordt onthaald door een warm team dat belang hecht aan persoonlijke groei en initiatief. Zin gekregen om aan de slag te gaan als Internationale Credit Controller?

Stel jezelf voor aan ons en solliciteer vandaag nog. Bij verdere vragen over deze vacature kan je terecht bij onze Recruiter Hasna EL Moussaoui via hasna.

elmoussaoui icredit.be of 03 201 01 95. Bekijk zeker ook de jobsite van iCredit voor een overzicht van al onze openstaande vacatures.

Job InformationType : Full-timeIndustry : ManufacturingAssigned Recruiter(s) : Hasna EL MoussaouiCity : AntwerpenState / Province : AntwerpenZip / Postal Code : 2800

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier