Mandaatassistent
Vrije Universiteit Brussel
Brussel, Belgium
42 dagen geleden

Functie

 • Vakgroep / Dienst : PATH - Pathologie / Moleculaire en cellulaire geneeskunde
 • Vakgebied : Computationele biomedische chemie / Computer-Aided Drug Design of biomedisch onderzoek van diabetes
 • Onderwijs : Algemene Chemie en Biochemie

 • Begeleiden van werkcolleges en practica (Biomedische) Chemie (1e bachelor Farmaceutische en Biomedische Wetenschappen) en De Cel : Biomoleculen en Metabolisme (1e bachelor Geneeskunde en 2e bachelor Biomedische Wetenschappen).
 • Onderzoek : Farmaceutische of (Bio)Medische Wetenschappen

 • Computationele biomedische chemie / Computer-Aided Drug Design of klinisch-biologisch, moleculair-biologisch of moleculair-
 • Profiel

  Diploma : Academische Master in Scheikunde, Bio-ingenieur, Biotechnologie, Farmaceutische Wetenschappen of Biomedische Wetenschappen.

  Vaardigheden (onderwijs) : de succesvolle kandidaat dient een diepgaand begrip van de Chemie te vertonen, en over goede communicatieve vaardigheden te beschikken.

  Er wordt tevens verwacht dat de kandidaat snel en graag leert.

  Vaardigheden (onderzoek) : in samenspraak met de kandidaat en op basis van diens vaardigheden zal beslist worden het doctoraatsonderzoek te starten in hetzij computationele biomedische chemie / Computer-

  Aided Drug Design, hetzij (bio)medisch onderzoek op een andere onderzoekslijn binnen de vakgroep, namelijk klinisch-biologisch, moleculair-

  biologisch of moleculair-genetisch diabetesonderzoek.

 • Specifieke vaardigheden computationele biomedische chemie / Computer-Aided Drug Design : behalve diepgaand begrip van de Chemie is voor deze onderzoekslijn enige interesse in informatica / programmeren gewenst.
 • Affiniteit voor wiskunde (analyse, ruimtemeetkunde) en fysica (mechanica) strekken eveneens tot aanbeveling.

 • Specifieke vaardigheden andere onderzoeksonderwerpen binnen de vakgroep : de hiervoor gewenste vaardigheden hangen af van het gekozen onderzoeksproject, maar liggen in essentie in de lijn van het Ba-
 • en Ma-onderwijs Bio-ingenieur, Biotechnologie, Farmaceutische Wetenschappen en Biomedische Wetenschappen.

  Talenkennis : wegens de belangrijke onderwijstaak op Bachelorniveau is een uitstekende voorkennis van het Nederlands (voor anderstaligen : CEFR-

  niveau B2 of beter) een must.

  Andere : Van de kandidaat wordt verwacht de onderwijsvisie van de universiteit te onderschrijven (integrale tekst te raadplegen op de website van de universiteit).

  Vrouwelijke kandidaten worden in het bijzonder aangemoedigd om zich kandidaat te stellen.

  Aanbod

  Als werknemer van de Vrije Universiteit Brussel beweeg je je dagelijks in een dynamische, diverse en veeltalige omgeving.

  Onze campussen zijn allebei gelegen in het midden van een groene oase aan de rand van het centrum van de hoofdstad van Vlaanderen, België en Europa.

  Dat centrum, met al zijn mogelijkheden, bereik je met het openbaar vervoer in minder dan een halfuur.

  In functie van je ervaring en je academische merites ontvang je een salaris in een van de barema’s die door de overheid worden vastgelegd.

  Standaard hoort daar een hospitalisatieverzekering en het kosteloos gebruik van het openbaar vervoer voor woon-werkverkeer bij.

  Fiets je liever naar je werk, dan staat daar ook een vergoeding tegenover. Op beide campussen staan uitgebreide sportaccommodaties tot je beschikking en een kinderdagverblijf bevindt zich op wandelafstand.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier