Stage HR Learning & Development
Mediahuis Limburg
Antwerpen, Belgium
2 dagen geleden

Bij Mediahuis zoeken we ...

 • een Stagiair Learning & Development v oor de HR-afdeling . En we denken dat jij de geknipte kandidaat bent.
 • Want wie we nodig hebben,

  is iemand die gefascineerd is door de mediawereld en graag wil weten hoe het er daar achter de HR-schermen aan toe gaat.

  Waarom precies jij?

  Omdat jij niet kan wachten om aan onderstaande stageopdracht te beginnen!

  Wat je stageopdracht inhoudt? Innoveren is permanent bijleren. Daarom hechten wij bij Mediahuis heel veel belang aan opleidingen.

  Dat vergt een pak werk en daar hebben we jou voor nodig. Om die opleidingen praktisch mee te organiseren, te communiceren en te evalueren.

  Om rapporten en documenten op te stellen en ervoor te zorgen dat onze subsidiedossiers pico bello zijn.

  Naast alles wat te maken heeft met opleidingen, volg je dossiers op van mensen die nieuw in dienst komen en spring je administratief en organisatorisch in bij verschillende HR-projecten.

  Wat op je CV staat,

  is interessant, maar niet het allerbelangrijkste. Je stage kadert in een HR-gerelateerde bachelor- of masteropleiding en je kan minstens acht weken stage lopen bij ons.

  Wat we goed vinden aan jou : je werkt zorgvuldig, punctueel en planmatig, bent organisatorisch sterk en weet discreet om te gaan met vertrouwelijke informatie.

  Wat je terug krijgt, is ...

 • een veelzijdige stageplaats in een innovatieve werkomgeving;
 • de opportuniteit om te werken in een jong en gedreven team waar je onmiddellijk veel mag doen, maar altijd kan rekenen op de steun van je stagebegeleider;
 • appreciatie, omdat je echt een meerwaarde bent voor het team en niet zomaar iemand die verplicht een tijdje komt meedraaien.
 • of deel deze vacature

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier