COMMERCIAL EXECUTIVE
Hays Antwerpen
Antwerpen, Antwerp, BE
5 dagen geleden
source : Monster

Hays Experts Purchasing & Logistics is voor een sterk groeiende logistieke organisatie, actief in de maritieme wereld, op zoek naar een Commercial Executive.

A tot Z opvolging van de klantenorders Farmen en hunten Maritieme ervaring Als Commercial Executive zal je verantwoordelijk zijn voor de verdere uitbouw en opvolging van reeds bestaande klanten binnen de toegewezen unit.

Voor verdere uitbreiding van de klantenportefeuille ben je ook verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe accounts door aan actieve prospectie te doen en nieuwe trafieken aan te brengen.

Je bezoekt op regelmatige basis je klanten en adviseert deze over de diensten en services. Daarnaast sta je ook in voor de opmaak van offertes en contracten volgens specificaties.

Je zorgt voor de follow-up en bent het aanspreekpunt voor je klanten bij vragen of klachten. Je volgt de prijzen en tarieven op de markt om de nodige business te genereren.

Daarvoor neem je ook deel aan beurzen en evenementen van de sector. Je streeft naar een optimale samenwerking met operations en je bent een duidelijke communicator.

 • Je rapporteert in deze functie aan de Commercial Manager van je unit. De geschikte kandidaat is in het bezit van een bachelordiploma en heeft ruime ervaring in een commerciële en logistieke functie;
 • de wereld van expeditie kent geen geheimen voor je. Je kan je prima uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels en beschikt over sterke onderhandelingsvaardigheden.

  Klantgerichtheid draag je hoog in het vaandel, je bent dan ook een netwerker en solution seller. Je bent flexibel, werkt projecten graag van A tot Z af en bent gemotiveerd.

  Je komt terecht in een sterk groeiende organisatie met een dynamisch karakter. Naast het internationale karakter en een mooie omgeving biedt de klant de mogelijkheid om deel te nemen aan erg leuke bedrijfsactiviteiten.

  Je krijgt een competitief salaris aangevuld met een bedrijfswagen, gsm, laptop en extralegale voordelen. Heb je interesse in deze uitdagende job als Commercial Executive?

  Solliciteer dan nu online t.a.v. Anke De Belser.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier