Technieker Atelier - Revisies Pompen
Manpower
Lokeren
2 dagen geleden

Job Description

Als technieker in het atelier zal je degelijke opleiding krijgen van een brede waaier pompen en bijhorende installaties (kleine tot zeer grote installaties).

Hierna ga je als ateliertechnieker zelfstandig te werk in de omgeving van twee collega techniekers. Je zal volledige pompinstallaties reviseren : uiteen halen van allerlei pompen, stukken vervangen, tot het herspuiten van stukken zodat klanten een zo goed asl nieuwe installatie terugkrijgen.

Wanneer nodig krijg je ondersteuning vanuit het bedrijf en door de database met zeer uitgebreide documentatie en stappenplannen die je kan consulteren.

Je komt terecht in modern en proper atelier waar het aangenaam werken is (muziek, temperatuur, ...). Af en toe ga je eens naar een klant maar dit is eerder beperkt.

Je hebt mooie daguren wat ideaal is om te combineren met privéactiviteiten (7u45-12 / 12u30 - 16u35).

Client Description

Manpower Permanent Placement is gespecialiseerd in technische vacatures en leidinggevende vacatures. Wij kijken samen met ambitieuze starters en ervaren professionals uit naar een nieuwe stap of wending in hun carrière.

Het is ons doel om zoveel mogelijk opties aan te bieden op maat van de kandidaat. Je start bij ons steeds met een contract onbepaalde duur vanaf dag één.

Voor een vestiging van een grote internationale firma gespecialiseerd in pompen kijken we uit voor een technieker (atelier) voor revisies van een brede waaier aan pompen.

Candidate Profile

Bij voorkeur ben je technisch geschoold of gelijkwaardig door ervaring. Kandidaten met technische affiniteit of sterke interesse voor techniek komen eveneens in aanmerking.

Je kan zelfstandig werken en bent klantvriendelijk. Je bent nauwkeurig ingesteld met oog voor kwaliteit én veiligheid.

Praktische kennis van het Engels is een mooie troef.

Client Offer

Na een degelijke opleidingsperiode krijg je een belangrijke functie met veel variatie binnen een menselijk bedrijf. Voor dit bedrijf is work-life balance en gezellige werksfeer een belangrijk gegeven.

Je kan je ontwikkelen door zowel interne als externe opleidingen. Deze zijn mogelijk afhankelijk van jouw behoefte en worden aangemoedigd.

Je start vanaf dag één met een vast contract. Voor jouw inzet krijg je een competitief salarispakket (afhankelijk van jouw ervaring) met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps-en hospitalisatieverzekering, tablet, .

 • Tot slot heb je 12 ADV dagen waar anciënniteitsdagen bijkomen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier