SAP-Specialist met focus op Business Analyse (m/v)
Konvert Office Antwerpen
Wommelgem, BE
3 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant, gelegen te Wommelgem, zijn wij op zoek naar een ervaren SAP Business Analist. Heb je doorgedreven logistieke kennis van SAP en werk je graag projectmatig?

Lees dan zeker verder! Takenpakket : - Je bent actief betrokken bij de uitrol en nieuwe ontwikkelingen in SAP - Je bent 3de lijnsupport hiervoor - Je voert analyses uit - Je tekent de processen uit en maakt een vertaalslag voort de technische collega's - Je verzorgt de communicatie tussen de gebruikers en externe consultants - Je traint, coacht en ondersteunt key-users - Je rapporteert aan de IT-Manager

Aanbod

Bijdragen tot de uitwerking van de interne en externe communicatiestrategie van de klantDe implementatie ervan begeleiden.

De klant begeleiden bij de toepassing van de oplossingenAdviseren over de organisatie, de methodes en de middelen. De klant oplossingen voorstellenVerbeteringen voorstellen qua organisatie, procedures, middelen, .

 • De noden van de klant analyserenDe doelstellingen en het kader van de interventie bepalen. De technische, economische, informatie en de reglementering opvolgen en actualiseren.
 • De uitvoeringsmodaliteiten van de oplossingen bepalenDe succesfactoren identificeren. Een methode of een kwaliteitsactieplan toelichten en uitvoeren (correcties, verbetering, gelijkvormig maken, .

 • Omschrijven, uitvoeren van en rapporteren over het beleid van duurzame ontwikkeling. Opleidingen geven en begeleiden bij de teams van de opdrachtgever (organisatie, project, management, methodologie, .
 • Studies uitvoeren over de organisatie en evolutie van informatiesystemenDe implementatie ondersteunen - Je komt terecht in een moderne, sterk groeiende onderneming met een gerenommeerde naam - Een boeiende, voltijdse job waar er ruimte is voor initiatief en groei - Een aantrekkelijk loon met extralegale voordelen - Een goed bereikbaar kantoor, met parkeerplaatsen - Doorgroeimogelijkheden Interesse in deze opportuniteit?
 • Solliciteer snel met je CV en motivatie via antwerpen.office konvert.be of bel voor meer info naar 03 / 206 90 70

  Vereiste kwalificaties

  Wie zoeken wij? - Je hebt een brede ervaring in SAP en de configuratie ervan - Je hebt een basis kennis van ABAP en PI - Je hebt minstens 1 project cyclus meegemaakt - Je bent sterk analytisch - Je kan op meerdere projecten tegelijk werken zonder het overzicht te verliezen - Je hebt geen probleem met veranderingen en deadlines - Je bent een rasechte teamplayer en werktt open-minded

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier