Visualisation artist
POLO Architects
Antwerpen, Belgium
il y a 5j

POLO Architects is een multidisciplinair team dat zich profileert als conceptueel vormgever. De opdrachten van het bureau voor stedenbouw, architectuur & interieur zijn zeer uiteenlopend van aard.

Met het oog op de verdere groei van ons team, gevestigd in Antwerpen en Brussel, zijn we op zoek naar een gedreven, zelfstandig visualisation artist (m / v) voor voltijdse medewerking in Antwerpen.

In de vorm van gedetailleerde 3D simulaties toon je hoe een project er kan uitzien. Je creëert tot de verbeelding sprekende visuals gaande van masterplanning tot interieur.

profiel

Naast een uitgebreide technische kennis van 3D en postproductie ben je in staat om architectuurplannen te lezen en te begrijpen.

Je hebt voeling met architectuur en aandacht voor materialen, belichting en afwerking.

Je bent creatief en innovatief, met oog voor zowel het geheel en als het detail.

Je bent een goede, flexibele teamspeler met zin voor initiatief.

Je kan stressbestendig omgaan met deadlines.

Je hebt een goede kennis van Sketchup, V-Ray & Adobe Photoshop.

Handigheid met computer & standaard applicaties is een must.

Je staat open voor nieuwe technologieën en nieuwe tendensen.

aanbod

We bieden je een aantrekkelijke, veelzijdige functie met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid binnen een dynamisch team van meer dan 100 creatieve professionals.

Postuler
Mon email
En cliquant sur « Continuer », je consens au traitement de mes données et à recevoir des alertes email, tel que détaillé dans la Politique de confidentialité de neuvoo. Je peux retirer mon consentement ou me désinscrire à tout moment.
Continuer
Formulaire de candidature