Labotechnieker
SCK CEN
Mol, Flanders, Belgium
1 dag geleden
source : Jobat

We verkennen. Gedreven door onze passie voor wetenschap. Gesterkt door onze unieke infrastructuur. We tasten grenzen af. We breiden onze kennis in diverse nucleaire domeinen continu uit.

Hoeveel richtingen we ook verkennen, we hebben steeds hetzelfde doel voor ogen : innovatieve toepassingen ontwikkelen voor de maatschappij.

Waarom streven we dat doel na? Omdat we ervan overtuigd zijn dat we met een van de kleinste elementen op aarde het atoom een groot verschil kunnen maken.

Nu en in de toekomst. Functieomschrijving Het Studiecentrum voor Kernenergie, SCK CEN, werkt actief aan de ontwikkeling en ontwerp van MYRRHA.

De eerste fase van MYRRHA, genaamd MINERVA, is reeds goedgekeurd waaronder de bouw en exploitatie van de 100 MeV proton-deeltjesversneller en bijbehorende faciliteiten.

De targetfaciliteiten zullen primair worden gebruikt voor de productie van medische isotopen, het onderzoek van fundamentele fysica en onderzoek en testen naar fusiematerialen.

Om al dit moois werkelijk te maken is het nodig om experimentele opstellingen voor prestatie- en veiligheidstesten te ontwerpen, bouwen en uit te baten.

Voor het ontwerp / prototype / experimenten zoeken we een technieker om het team te versterken. De functie omvat vele technische aspecten zoals, elektriciteit, koeltechniek, machinebouw, vacuüm technologie, nucleaire technologie, .

Jouw taken :

 • zich vertrouwd maken met alle nodige technologieën die nodig zijn voor de experimentele opstellingen te bouwen. De nodige expertise zelf opbouwen en / of door samenwerken met andere collega’s op het SCK.
 • CEN om tot het beoogde resultaat te komen

 • het ontwerpteam feedback geven me je praktische kennis alsook een helpende hand zijn bij uiteenlopende praktische zaken
 • prototype installaties assembleren en testen
 • kleine aanpassingen aanbrengen aan de installaties
 • je bent medeverantwoordelijk voor experimentele campagnes en kijkt kritisch naar (meet)resultaten Profiel
 • sterke interesse in techniek in de ruime zin
 • secundair onderwijsdiploma in elektromechanica of aanverwant
 • bereid zijn om zich bij te scholen in de nodige vakgebieden
 • kennis van mechanische constructie en / of elektrische installaties, is een aanzienlijk pluspunt
 • je communiceert vlot in het Nederlands of Frans en kan je uitdrukken in het Engels of bereid zijn om zich hierin bij te scholen Aanbod SCK CEN is een Belgisch studiecentrum voor kernenergie dat een uitgebreide expertise heeft ontwikkeld op verschillende gebieden van nucleaire wetenschap en technologie, waarvoor het internationale erkenning geniet.
 • Al meer dan 65 jaar leidt onze toewijding tot de ontwikkeling van innovatieve nucleaire toepassingen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu, maatschappij, materialen en technologie.

  We brengen ingenieurs, wetenschappers en technici uit veel verschillende landen over de hele wereld samen, die samenwerken met tal van verschillende partners binnen en buiten België, die toegewijd zijn aan de kernwaarden van wederzijds respect, onafhankelijk van geslacht, ras, religie, overtuiging, opleiding, ideologie, levensstijl of opvattingen.

  Met een ambitieuze en winnende filosofie in het achterhoofd zijn we een verantwoordelijk team dat nooit toegevingen doet op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

  De zorg voor de gezondheid en het welzijn van de werknemers staat centraal in de cultuur van SCK CEN, zoals blijkt uit de toewijding van het centrum aan het welbevinden van de werknemers door niet alleen een uitstekende balans tussen werk en privéleven te bieden, maar ook flexibele werkuren, een hospitalisatieverzekering, een eigen restaurant, een internationale school op slechts 5 km van het werk, tips en tricks voor een beter welzijn en de club Nuclea in de buurt met meer dan 20 verschillende sport- en cultuuractiviteiten.

  Daarnaast bieden we een overeenkomst voor onbepaalde duur in Mol, België (60 km van Antwerpen, 80 km van Brussel) en een marktconform salaris.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier