Mijlpaal: 6.000 Belgische bedrijven verstuurden de afgelopen maanden meer dan 100.000 digitale facturen !
CodaBox
Leuven, Heverlee, BE
4 dagen geleden

CODA ,

Digitaliseer uw bankuittreksels

SODA ,

Digitaliseer uw payroll documenten

Verkoopfacturen ,

Digitaliseer de verkoopfacturen

Aankoopfacturen ,

Digitaliseer de aankoopfacturen

Peppol Access Point certified provider

26 March 2020

De afgelopen weken sloten 3 nieuwe gegarandeerde’ verzenders zich bij DigiCrowd, het Belgische e-invoicing consortium, aan.

Vanaf nu kunnen de klanten van Groep Autoveiligheid, Valckenier Groep en de intercommunale waterleidingsmaatschappij IWVA hun facturen 100% digitaal ontvangen.

Als klant van deze bedrijven ben je dankzij de gegarandeerde verzending’ zeker dat de factuur automatisch in de software van jouw keuze en die van jouw boekhouder afgeleverd wordt.

Ondertussen hebben 15 bedrijven

18 March 2020

Hopelijk zijn jij, je familie en je collega’s in goede gezondheid. Tot vandaag kon je gewoon blijven rekenen op de support, de expertise en het engagement van onze medewerkers.

Nu de regering strengere maatregelen treft, zijn we genoodzaakt om naar een volgende fase van ons Business Continuity Plan over te schakelen.

Vanaf woensdagmiddag 18 maart

28 February 2020

Met als thema Brewing the future of finance bezoeken we vanaf 5 maart 10 brouwerijen over het ganse land om de 25ste verjaardag van Isabel Group te vieren.

Ook het CodaBox-team zal aanwezig zijn tijdens deze 10 unieke events. Ondertussen maken we al 4 jaar deel uit van de Isabel Group. Een écht feest Deze

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier