Postbode regio Mechelen
AGO Jobs & HR
Mechelen, Antwerpen, BE
7 uur geleden
source : Jobat

Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen, dit te voet, met de (elektrische) fiets, e-bike, bromfiets of wagen /

Je bent minimum 18 jaar en in het bezit van een definitief rijbewijs B.Je bent in goede fysieke conditie (dragen van lasten, lange afstanden afleggen met een geladen fiets)Je bent een vroege vogel en hebt geen probleem om 's morgens te starten tussen 4 uur en 7 uur.

Indien nodig ben je ook beschikbaar om eens op zaterdag te werken.Je hebt geen probleem met buitenwerk, en dit in alle weersomstandigheden.

Je spreekt zeer goed Nederlands (voertaal van de regio)Verder kom je met plezier onder de mensen, bent klantvriendelijk en collegiaal.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier