Sportieve & klantvriendelijke begeleider (m/v)
Konvert Interim Ieper
Wervik, BE
6 dagen geleden

Profiel

We zoeken een gemotiveerde flexijobber die ofwel in de site van Ieper of in Wervik een handje wil komen toesteken in hun sportcentrum.

Je taken zouden bestaan uit : - mensen voorbereiden voor de oefeningen- gebruikte materialen opbergen en reinigen- winkel aanvullen en alles op orde houden- klanten helpen met eventuele vragen

Aanbod

De sessie afstemmen op het niveau van de doelgroepHet materiaal of de uitrusting klaarmaken. Een fysiek voorbereidingsprogramma voor een sporter of een team uitwerken en toepassen (oefeningen, duur, frequentie, opeenvolging, .

 • Het beginniveau van de beoefenaar vaststellenDe sportieve doelstellingen bepalen. Het educatief of recreatief sportproject uitwerken volgens de visie van de organisatie.
 • Het publiek informeren over het beoefenen van de sportdiscipline en de organisatie van de sessies. Oefeningen aan de beoefenaars voorstellen en hen technisch bijstaan.

  Sporters of teams begeleiden tijdens een competitieIndividuele of collectieve verbeteringen bepalen. Sportmateriaal en -uitrusting nakijken Dit zou ongeveer telkens op volgende dagen zijn : - maandag : 14u-16u- dinsdag, woensdag, donderdag : 9u-11u- vrijdag : 9u-14u

  Vereiste kwalificaties

  Ben je iemand die werk ziet, spontaan en sociaal bent en een centje wil bijverdienen?Stuur dan gerust je CV naar ieper.interim konvert.be.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier