Service Technieker Airco - Vast Contract
Anoniem
Kortrijk, West-Vlaanderen, BE
5 dagen geleden
source : Jobat

Als technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoudsopdrachten van airco installaties bij particulieren en binnen de tertiaire sector.

Daarnaast ga je ook mee met de montageploeg om nieuwe installaties te plaatsten en aan te sluiten zodat je de projecten kent om efficiënt het onderhoud te kunnen voorzien de volgende jaren.

Verder maak je steeds de werkbon op die je bespreekt met de klant, bij onvoorziene omstandigheden informeer je de klant correct en zoek je een oplossing.

De technieker waar wij naar op zoek zijn is technisch geschoold en hij bij voorkeur een diploma optie koeltechnieken (bij voorkeur in het bezit van een certificaat categorie 1) of is gelijkwaardig door ervaring.

Je analytische en klantgerichte persoonlijkheid zorgen ervoor dat je onderhoudsopdrachten vlot en efficiënt kan afwerken.

Verder ben je communicatief en in het bezit van een rijbewijs B. Tot slot kan je ordelijk en volgens de veiligheidsvoorschriften werken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier