Winkelmedewerker Aldi (m/v)
Konvert Interim Lommel
Mol, BE
5 dagen geleden

Profiel

Als Medewerker Verkoop speel je een cruciale rol in de dagelijkse werking van de winkel. Jij bezorgt onze klanten een aangename winkelervaring : je helpt hen met een glimlach en zorgt ervoor dat de winkel steeds tiptop in orde is.

KERNVAARDIGHEDEN : de klant komt voor jou op de eerste plaats je bent een echte team-player je houdt van een actieve job je steekt graag de handen uit de mouwen Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach Een winkelmedewerker moet all-round zijn, moet op één en dezelfde dag dus zowel producten op schappen plaatsen als kassawerk doen.

Jouw troeven : Je behaalde een diploma secundair onderwijs of je hebt ervaring in verkoop Voor jou komt de klant op de eerste plaats, een vriendelijk en klantgericht optreden is vanzelfsprekend Je steekt graag de handen uit de mouwen en werkt nauwkeurig Je bent een echte team-player Je bent bereid om flexibel te werken en regelmatig zaterdagwerk vormt voor jou geen probleem Je hebt een rijbewijs en eigen wagen

Aanbod

Producten naar een afdeling brengenProducten op rekken of schappen plaatsen. De kassa bij het begin van de werkdag controlerenDe kassa-inhoud bij sluiting tellen.

De kassa tellen, verschillen vaststellen en fouten corrigeren. Producten inventariseren. Betalingen ontvangen. De temperatuur van koelkasten en koelruimtes controleren.

De staat en bewaring van bederfbare producten controlerenProducten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen.

Opmerkingen van klanten verzamelen (onthaal, prijs, wachttijd, ...)De opmerkingen aan de juiste persoon overmaken (kassaverantwoordelijke, .

 • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken
 • Je komt terecht in een fijn team
 • 28u met optie fulltime
 • Na een positieve interimperiode kans op een vast contract
 • Mooi salaris met extralegale voordelen
 • Vereiste kwalificaties

 • Je bent flexibel richting werkuren, zaterdagwerk is mogelijk voor jou
 • Je werkt nauwkeurig
 • Je bent een echte team player
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en beschikt over een eigen wagen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier