account manager - aalter - technische achtergrond
Randstad
Aalter, Oost-Vlaanderen
3 dagen geleden

job description

Als technisch commercieel medewerker begeleidt je de prospect van bij het begin tot het einde. Jereageert kordaat en nauwkeurig op de prijsaanvragen.

Je denkt mee met de klant en beantwoordthaar behoefte. Je kent het gamma van de verschillende airco en warmtepomp leveranciers tot in depuntjes.

Een goede markt- en materiaalkennis zorgt voor jouw succes. Na verkoop sta je ook in voor de correcte administratie en de aankoop van de hoofdcomponenten.

Je bereidt de werkzaamhedenvoor, verzorgt de planning en overlegt met de uitvoerende medewerkers. Veiligheid, efficiëntie enkwaliteit is jouw prioriteit.

Tot het einde volg je het project op en zorg je voor de oplevering enfacturatie.

qualification

Professionele Bachelor bouwProfessionele Bachelor elektromechanica Jij hebt een technische opleiding gelinkt aan verwarming, koeling of bouw (Bachelorniveau) of je hebt vele jaren ervaring waardoor je qua technsiche kennis gelijkgesteld bent.

Je bent iemand die klantgerichtheid hoog in het vaandel draagt. Je stelt je graag flexibel op en haalt voldoening uit sociale contacten en dossieropvolging.

Je hebt een kennis van de basisprogramma's van MS OfficeDaarnaast ben je sterk in plannen & organiseren. Een mooie verloning in vergelijking met sectorgenoten Bedrijf dat zeer makkelijk bereikbaar is met de wagen.

Klantenportefeuille binnen straal van maximum 30 km Een zeer vlakke structuur waarbinnen je op elk niveau kunt meedenken en meegroeien Een goede ondersteuning vanuit het kader

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier