E&I Engineers
-1
Antwerpen, Antwerpen
6 dagen geleden

Junior / Medior E&I Ingenieurs3-5 jaar ervaringElectroMechanica / Industrieel Ingenieur / Bachelor / Master Experience with Autocad / E-

plan / Caneco / OfficeDe consultant is verantwoordelijk voor : design, uitwerking en as built dossier van de elektrische installaties.

Hij / Zij onderwerpt naar de noden van het project de elektrische voedingsdistributie, dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V / 230V distributie.

Hij / Zij zorgt voor de nodige blokkenschema’s in het project, controleert alle gebruikers of deze op NET-voeding, Nood-voeding of DNB-

voeding komen.Hij / Zij heeft ervaring met TN-C en TN-S stelsel, en kan met andere woorden kabelberekeningen uitvoeren om de juist selectiviteit te kiezen (Caneco kennis is meerwaarde).

Hij / Zij stelt lastenboek en meetstaat op voor de project(en) volgens de BAE standaarden.Na bevestiging van uitvoering werkt hij / zij zeer nauw samen met elektrische contractor.

Zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles, Controleert ook de administratieve opvolging, m.

a.w. facturatie van elektrische contractor. In deze functie werkt hij / zij samen met het project team facility & utilities.

Binnen het BAE-team zorgt hij / zij voor de overkoepelende aanpak van de verschillende disciplines.Zoals het bespreken met de technologie leads Building Security & Building automation welke voorzieningen allemaal nodig zijn gaande van kabeltraces, kabelbanen, signaalkabels, Hij / Zij zal nauw samen werken met andere PE’s (PE Building Security & PE Building Automation) van het BEA team.

Hij / Zij controleert na uitvoering de elektrisch contractor en geeft na een succesvolle controle de installatie opnieuw vrij (inschakelen van spanning).

Hij / Zij maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans.37400

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier