verkoper bakkerij leuven voltijds
Randstad
Leuven, Vlaams-Brabant
6 dagen geleden

job description

Klanten bedienen met een glimlach zit gewoon in jouw bloed. Je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt belegde broodjes met passie.

Je houdt er van om in groep te werken en je collega's te helpen. Je werkt in een team van 3 tot 8 medewerkers. Je houdt van sociaal contact en je hebt oog voor netheid.

qualification

Je houdt er van jezelf goed te verzorgen en verzorgd werk af te leveren.Je controleert steeds versheid en kwaliteit : alleen dat wat onze hoge kwaliteitsnormen haalt mag je meegeven met onze klanten.

Je werkt graag in groep.Ervaring in verkoop is een pluspunt. Topproducten, gemaakt met veel zorg door jouw collega's zodat jij ze met plezier kan verkopen Intensieve coaching Respect Groeimogelijkheden Leuke collega's De mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier