Calculator woningbouw, Antwerpen
PROGRESSIVE
Antwerpen, BE
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

WELKOM Deze bouwonderneming is een klasse 8 hoofdaannemer, die prestigieuze projecten realiseren in Vlaanderen en Brussel.

Ze hebben een uitstekende reputatie op de markt en werken zowel voor de private als openbare sector. Ze zetten fel in op duurzaamheid en innovatie.

Momenteel zoeken ze : een ervaren calculator woningbouw! JOUW FUNCTIE Als calculator ben je verantwoordelijk voor de kostprijscalculaties, de opmaak van offertes en de aanbestedingsdossiers.

Daarnaast zal je de kostprijzen berekenen van beton- en bekistingswerken, ijzervlechtwerken, metselwerken en funderingstechnieken.

Bestuderen van lastenboeken, plannen en meetstaven behoren ook tot je takenpakket. Uiteraard ga je ook offertes opvragen bij de leveranciers en onderaannemers en controleert deze.

En nadien rapporteer je aan het hoofd calculatie. JIJ HEBT Al enige ervaring binnen calculatie in de woningbouw. Een bachelor- of masterdiploma bouwkunde, of bent gelijkwaardig door ervaring.

Zin voor detail en werkt nauwkeur... ref : ad47781ideq32

0c2c1d2209c704a845a0f093f0567c71

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier