Productmanager Dreamland
Colruyt Group
Lot, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Dreamland maakt dagelijks de mooiste kinderdromen waar. Als productmanager ontwikkel je een strategische visie voor de productassortimenten in onze winkels en webshop.

Je vertaalt die visie naar tactische plannen en stuurt bij waar nodig.

Dreamland past continu zijn aanbod aan om de klanten ter wille te zijn. Als productmanager ben je perfect op de hoogte van de actuele en toekomstige klantenbehoeften : je analyseert verkoopcijfers en klantengedrag, vergaart informatie over hypes en consumententrends In nauwe samenwerking met de directie en de diensten Aankoop, Marketing en Verkoop werk je zo een strategische visie uit voor de volgende drie jaar.

Voor de productgroepen waarvoor je verantwoordelijk bent, stel je ook een tactische prioriteitenplanning op voor het volgende jaar en de volgende maanden.

Je hebt daarbij evenveel aandacht voor de offline als de online kanalen.

Je slaagt erin om je visie over te brengen op alle medewerkers. Door je enthousiaste en dynamische aanpak zorg je ervoor dat ze zich mee verantwoordelijk voelen en gemotiveerd zijn om de doelstellingen te halen.

Je werkt een overlegstructuur uit en bent overkoepelend verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe productgroepen en assortimenten.

Je werkt in Lot.

 • Ervaring Je hebt minstens 2 jaar ervaring in aankoop, marketing, category management, data-analyse. Je bent een strategisch denker en een organisatietalent.
 • Je hebt bij voorkeur een masterdiploma in economie of marketing.

 • Analytisch vermogen Je onderscheidt detail van essentie en werkt een duidelijke visie uit. Je bent ook sterk met cijfers en kunt ze interpreteren.
 • Online kennis Je bent misschien geen expert, maar weet wel perfect wat er leeft in de wereld van e-commerce. Je hebt commerciële feeling en bestelt zelf regelmatig producten online.
 • Verantwoordelijkheid Je zorgt ervoor dat de strategische doelstellingen worden gehaald. Logisch dus dat je daar de nodige verantwoordelijkheid voor voelt.
 • Juiste attitude Je overtuigt anderen door je enthousiasme en toegankelijkheid . Je bent een geboren netwerker die openstaat voor andere ideeën en meningen .
 • En natuurlijk heb je feeling met de speelse Dreamland-filosofie!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier