hr consultant
Randstad
Essen, Antwerpen
4 dagen geleden

job description

Wil jij aan de slag in een internationaal actief dynamisch bedrijf?Heb je een passie voor HR?Voor een bedrijf te Essen zijn wij op zoek naar een HR consultant met ervaring.

Wat houdt het takenpakket in?- Je ondersteunt en adviseert het management, het personeel en andere departementen omtrent HR topics.

 • Je rekruteert personeel en onthaalt nieuwe werknemers.- Je lost last-minute rekruteringsopdrachten op en je kan hierbij het hoofd koel houden.
 • Je verwerkt en houdt documenten voor de crew up to date.- Je volgt ziektes op.- Je hebt contact met rekruteringbureau's voor personeel aan te trekken.
 • Je houdt contact met verschillende overheidsinstellingen zoals immigratie, ambassades,... in verschillende landen. - Je zorgt voor een kosteneffectief gebruik van mankracht in termen van directe arbeidskosten (salaris en voordelen) enoperationele arbeidskosten (reizen, etc.
 • Vermits je in een internationale omgeving werkt, werk je (ongeveer) twee keer per maand in Delft, Nederland. Hier zit namelijk de administratieve afdeling waarmee je veel contact hebt in je dagdagelijkse job.

  Als HR consultant wordt er ook verwacht dat je naar het buitenland gaat. Dit gaat ongeveer over 2 à 3 keer per jaar. Je gaat dan mee aan boord van de schepen om evaluatiegesprekken te voeren met de crew.

  Het bedrijf hecht veel belang aan hun bedrijfscultuur en de sfeer op het werk. Om die reden zijn ze op zoek naar iemand met pit!

  qualification

 • Je hebt minimum 3 jaar ervaring in de HR sector.- Bij voorkeur heb je ook al ervaring in de maritieme sector.- Je hebt een zeer goede Nederlandse en Engelse kennis, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je bent communicatief sterk. - Je bent stressbestendig en kan goed werken in een team. - Je pakt taken / problemen onmiddellijk vast.
 • Je komt terecht in een dynamisch internationaal bedrijf. Het bedrijf zet in op persoonlijke ontwikkeling door het organiseren van trainingen en coachings.

  Verloning ligt tussen de 2600 - 3600 euro per maand.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier