Sales & Marketing Consultant
BELGOCATERING
SINT-JOOST-TEN-NODE
4 uur geleden
source : VDAB

Functieomschrijving

Belgocatering gaat er steeds voor om aan de vraag van onze klanten te voldoen. Dit op een competitieve, eerlijke, creatieve en innovatieve manier.

Om perfect te kunnen beantwoorden aan de noden van onze klanten en ons netwerk verder uit te bouwen, zijn Manu en haar team op zoek naar een toffe collega.

In de functie van Sales & Marketing Consultant staat jou een mooie uitdaging te wachten bij Belgocatering.

Wie aan Belgocatering denkt, denkt meteen aan de unieke foodbeleving die wij dagelijks leveren bij onze klanten. Dit dankzij onze fantastische medewerkers en onze vier kernwaarden : lokaal (zoveel mogelijk gebruik van producten van Belgische oorsprong), vitaal (focus op gezonde, vitaminerijke voeding en het welzijn van de restaurantbezoekers), sociaal (het bedrijf draagt maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel), en speciaal (Belgocatering kiest niet voor de eenvoudigste weg, maar voor de beste weg).

Voor de functie van Sales & Marketing Consultant zijn wij op zoek naar een echte Foodie met enkele jaren sales-ervaring in de Horeca.

Aangezien Belgocatering onderdeel is van CIRFOOD (onze Italiaanse aandeelhouder), is enige ervaring met een matrix-organisatie een troef.

Wat zal je functie precies inhouden? Uiteraard ligt je focus op het uitbouwen van ons klantenbestand en het realiseren van sales targets i.

s.m. de Head of Sales & Marketing. Je analyseert trends en marktontwikkelingen , zodat je onze klanten kan adviseren in kader van creatieve totaalconcepten .

Je gebruikt je talent als netwerker om nieuwe leads te vergaren, bestaande klantenrelaties te versterken en de bewegingen in de markt te volgen.

Je volgt je sales-projecten op van A tot Z . Dit betekent dat je volledig betrokken bent bij het ontdekken van de noden bij de klant, het uitschrijven van het concept, een correcte calculatie en duidelijke weergave van de prijszetting en de opvolging van het sales-traject.

Naast het uitwerken van nieuwe verkoopprocessen, onderhoud je een uitstekendeband met je bestaande klanten en bouw je een lange termijnrelatie met hen uit.

In dat kader werk je nauw samen met het operationele team, andere betrokken collega’s en eventuele partners, zodat onze dienstverlening steeds coherent is aan de noden van de klant.

Je functioneert als een Brand Ambassador . Je ademt m.a.w. Belgocatering en beschermt ons imago. Je rapporteert rechtstreeks aan de Head of Sales & Marketing.

Profiel

Naar welke special one zijn wij op zoek? Het spreekt voor zich dat je een Foodie bent, die zich kan vereenzelvigen met de waarden van Belgocatering.

Naast de klassiekers : dynamisch, stabiel, integer, enthousiast, zoeken we vooral naar iemand die out of the box durft en kan denken.

Ja, we zijn speciaal en op die manier willen we ons ook onderscheiden van onze concullega’s. Je beschikt over een gezonde dosis lef en bent een geboren netwerker die ervaring heeft met het opvolgen van sales-trajecten.

Je beschikt over een vlotte pen en kan wervelende teksten schrijven. Dankzij jouw organisatietalent en gestructureerde werkwijze kan je perfect omgaan met deadlines.

Naast jouw creatieve geest, beschik je eveneens over voldoende analytische en financiële skills . Je hebt m.a.w. ervaring met het maken van calculaties en offertes.

Je bent eveneens een teamplayer die zich binnen de kortste keren weet in te passen binnen de Belgocatering-familie. Het spreekt voor zich dat je steeds stijlvol en verzorgd voor de dag komt.

Daarnaast beschik je over gevorderde MS-Office skills (vnl. Outlook, Excel, Powerpoint). Aangezien we actief zijn binnen de Belgische markt en vaak klanten hebben op internationaal vlak verwachten we dat je jou vlot kan uitdrukken in het Frans (zeer goede kennis) en het Nederlands en Engels.

Jobgerelateerde competenties

 • De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren
 • Het commerciële voorstel uitwerkenSamen met de klant de voorwaarden van de verkoopovereenkomst of de prijsraming overeenkomen
 • Een bijdrage leveren aan de commerciële en marketingstrategie van de onderneming
 • Klanten : Bedrijven
 • Aanbod

  Wat bieden wij jou? Je komt terecht in ons state of the art en gloednieuw kantoor te Brussel. Daar mag je dagelijks samenwerken met jouw topcollega’s en sta je onmiddellijk in contact met alle diensten die Belgocatering te bieden heeft.

  Naast een marktconform salaris, bieden we jou een mooi aantal extralegale voordelen en een bedrijfswagen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier