Account Manager M/V
Actief Interim
1730, BE
1 dag geleden
source : Monster

Uw rol Voor een bedrijf in de regio van Merchtem zijn we momenteel op zoek naar een Account Manager M / V. Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis.

Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en / of in het domein van de verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten.

Uw profiel Je bent een commercieel talent Je communiceert vlot, zowel face-to-face als over telefoon Je werkt uiterst nauwkeurig en kan zowel zelfstandig functioneren als in teamverband Je bent een doordrijver, en je laat je niet snel afschrikken door een tegenslag Je bent in bezit van minimum een bachelor diploma (of gelijkwaardig door ervaring) Je bent Nederlandstalig met een basiskennis Frans Ons aanbod Een correcte verloning in een aangename werkomgeving.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier