Dermatoloog (m/v)
AZ Delta
Brugsesteenweg 90, 8800 Roeselare, Bélgica
2 dagen geleden

De functie

Voor het verder uitbouwen van de dienst dermatologie stellen we een vacature open als dermatoloog. U werkt samen met de huidige dermatoloog om de hoge vraag naar raadplegingen op te vangen.

Alle aspecten van de dermatologie komen aan bod, gaande van kinderdermatologie, opsporen en behandelen van (non) melanoma skin cancer, allergologie, esthetische dermatologie, laserbehandelingen, dermatochirurgie, lichttherapie en opstarten van systemische behandelingen bij immuungemedieerde aandoeningen.

Gezien het hoge aantal patiënten met non melanoma skin cancer is er een hoge nood aan dermatochirurgie. Bijzondere interesse hierin strekt tot aanbeveling.

U bouwt het multidisciplinaire karakter van het ziekenhuisgebeuren uit zoals wondzorg, overleg bij systeemziekten De dienst heeft een erkenning als opleidingsplaats voor arts-

dermatologen. Na drie jaar zal u mee instaan voor de supervisie en opleiding van een assistent in opleiding die meewerkt op de dienst.

U werkt steeds op een hoog bijgeschoold geaccrediteerd niveau en probeert de beste zorg aan uw patiënten te geven in overleg met uw collega’s.

Bedoeling is om met meerdere dermatologen een hecht team te vormen met grote expertise.

Uw profiel

 • U beschikt over de erkenning als arts-specialist in de dermatologie in België.
 • U hebt een bijzondere interesse in dermatochirurgie.
 • U hebt een goede kennis van de Nederlandse taal.
 • U beschikt over voldoende sociale vaardigheden in omgang met patiënten en collega’s.
 • U bent gedreven en draagt bij tot de verdere groei van de dienst in een geest van samenwerking.
 • U bent bereid om u verder bij te scholen.
 • Aanbod

  Wij bieden een uitdagende voltijdse of deeltijdse job in een ziekenhuis in volle expansie. De combinatie met privépraktijk is bespreekbaar.

  Het betreft een functie met een zelfstandig statuut.

  De dienst dermatologie is momenteel gelokaliseerd op de site Torhout, is technisch goed uitgebouwd en biedt know-how om de dermatologische ziekteleer zo breed mogelijk te kunnen uitwerken.

  Ze biedt onder meer uitgebreide allergologie aan, (gefractioneerde) CO2 laser, (gefractioneerde) radiofrequentie, vaatlaser en epilatielaser, esthetische dermatologie, lichttherapie en dermatochirurgie.

  Waar nodig wordt multidisciplinair samengewerkt bv. in kader van wondzorg, biologicals, (non) melanoma skin cancer Dit alles is volledig omkaderd door goed opgeleid personeel onder wie een secretaresse, verpleegkundige en schoonheidsspecialiste aan wie taken kunnen worden gedelegeerd zodat het werken efficiënt kan verlopen.

  De bedoeling is oplossingen te kunnen aanbieden voor een zo ruim mogelijke dermatologische ziekteleer waarbij er overleg kan gepleegd worden in een groter team dermatologen.

  In de nabije toekomst zal op de site Torhout een nieuwe polikliniek verbouwd worden waardoor de locatie nog aantrekkelijker zal worden (voldoende ruimte, nabijheid van aanverwante diensten ) voor patiënt en arts.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier