ondersteuning programmatie
HerstelAcademie SaVHA
Asse
3 dagen geleden

Omschrijving van de vacature

Ben je sterk in plannen en organisatie? Ben je stressbestendig en werk je graag nauwkeurig? Zoek je graag mee naar nieuwe leslocaties en sta je graag in nauw contact met de lesgevers?

En kan je goed overweg met computers? Dan is deze vacature misschien iets voor jou. Jij boekt de lessen in in onze website.

Wij bieden je de mogelijkheid aan om jouw competenties rond plannen en organisatie verder te versterken. Het is een boeiende uitdaging als vrijwilliger.

Het versterken van je competenties al dan niet in functie van een stap richting de regulieren arbeidsmarkt.

Gewenst profiel

 • kan overweg met een computer
 • stressbestendig
 • sterk in plannen en organisatie
 • werkt nauwkeurig
 • Ons aanbod

  lesgeven aan een Herstelacademie geeft energie aan zowel lesgevers als studenten. het delen van jouw ervaringen als ervaringsdeskundige lesgever zorgt ervoor dat je een positief verhaal leert creëren van een moeilijke periode en draagt bij tot herstek van jezelf en anderen.

  door les te geven aan de HerstelAcademie doe je ervaringen op als 'ervaringsdeskundige'.

  we bieden begeleiding en supervisie aan. we bieden een cursus 'lesgeven in een herstelacademie' aan. Daarnaast organiseren we 4x per jaar een overleg tussen alles trainers (momenteel gaat dit online door).

  vrijwilligers krijgen een vrijwilligerscontract, met bijhorende forfaitaire vergoeding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier