DISPATCHER
Leider in personenvervoer
Vilvoorde - Zaventem, Vlaams-Brabant, BE
1 dag geleden
source : Jobat

Onze klant heeft een uitgebreid dienstengamma, waaronder het vervoeren van toeristen naar binnen-en buitenland en schooltransporten, maar daarnaast werken zij ook in onderaanneming voor De Lijn.

Momenteel hebben zij dringend nood aan versterking in het dispatchteam. Als dispatcher sta je in voor de dagelijkse aansturing van de chauffeurs en laat je dit zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk verlopen.

Indien er zich problemen voordoen, ben jij ook verantwoordelijk voor eventuele aanpassingen aan de planning en ben je het eerste aanspreekpunt voor zowel de klanten als voor de chauffeurs.

Gezien het internationale karakter van het bedrijf, zullen ook ritten naar het buitenland onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

De ideale kandidaat heeft reeds een sterke ervaring in het dispatchen van personenvervoer en staat sterk in zijn of haar schoenen.

Je kan je mannetje staan en laat niet over je heen lopen! Tweetaligheid in het Nederlands en Frans is vereist, aangezien je zowel met Nederlandstalige als met Franstalige chauffeurs en klanten in aanraking zal komen.

Ten slotte ben je stressbestendig, assertief en weet je prioriteiten te stellen in hectische tijden.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier