CTG - Performance Consultant APM / Dynatrace
CTG
Antwerp, Belgium
6 dagen geleden
source : ictjob.be

CTG, één van de meest succesvolle spelers op de groeiende IT markt, is voor innovatieve projecten bij haar klanten op zoek naar Performance Consultants.

CTG is Dynatrace, HPE & Microsoft certified partner, alsook een Omnitracker, CA en Jira partner. FunctieomschrijvingJe evalueert de huidige application performance management aanpak bij klanten.

Je implementeert en ondersteunt APM producten / tools.Je analyseert en lost complexe technische issues snel en efficiënt op.

Je bent in staat de gevolgen van performance problemen te vertalen naar de daadwerkelijke business impact.Je zorgt mee voor het implementeren, documenteren en verbeteren van voorgestelde processen bij de klant.

Je faciliteert de samenwerking tussen verschillende IT departementen, andere business afdelingen en met externe partijen, en zorgt dat iedereen focust op de eindgebruiker.

Je coacht / traint eindgebruikers.Je kan fungeren als het aanspreekpunt binnen je kennisdomein. ProfielJe hebt een master diploma of een bachelor diploma in IT met relevante ervaring.

Je bent een enthousiaste, gedreven en leergierige teamplayer die op de hoogte is van de laatste technologieën en het aanpassingsvermogen bezit je in te werken in snel veranderende omgevingen.

Je hebt een brede IT kennis en goede visie op infrastructuur en applicaties in het algemeen.Je hebt kennis van en voeling met monitoring binnen meerdere omgevingen.

Ervaring met de Dynatrace suite (Appmon, Uem, Dcrum, Synthetic) is een zeer sterk pluspunt.Ervaring met SCOM / andere APM tools is een pluspunt.

Ervaring in development (Java, .NET) / testing is een pluspunt.Basiskennis van ITIL processen is een pluspunt.Je bent een bruggenbouwer tussen verschillende departementen (Development, Testing en Operations).

Je communiceert uitstekend zowel geschreven als gesproken (face-to-face en presentatie voor kleinere groepen) en weet je boodschap te vertalen naar het doelpubliek.

Je schrijft vlot, zakelijk en duidelijk procesdocumentatie neer.Je stapt makkelijk uit het operationele IT-gebeuren, durft dingen van op afstand te bekijken en in vraag te stellen.

Je bent empathisch en hebt een zeer groot inlevingsvermogen.Je beheerst Nederlands, Frans en Engels vlot.Je hebt een rijbewijs Wij bieden je.

 • Een boeiende uitdaging binnen een bedrijf dat reeds jaren genomineerd is tot één van de "Beste Werkgevers België"Een motiverend basispakket met een marktconform brutosalaris en diverse voordelen, waaronder een bedrijfswagen, 34 vakantiedagen, recuperatie van overuren, maaltijdvergoeding en een groepsverzekering.
 • Een "Flex Income Plan" : CTG biedt je tevens de mogelijkheid om je basispakket op basis van je persoonlijke voorkeuren en behoeften anders samen te stellen.

  Doorgroeimogelijkheden in overeenstemming met je kennis en inzetEen bedrijfscultuur gekenmerkt door open communicatie en uitzonderlijke zorg voor onze medewerkersEen gereputeerd opleidingsprogramma Interesse ?

  Stuur dan je CV en motivatiebrief via de knop hieronder.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier