Elektrisch Ingenieur
AGO Jobs & HR
Leuven, Vlaams-Brabant, BE
3 dagen geleden
source : Jobat

Voor een internationaal bedrijf in Zaventem, zijn wij opzoek naar een Elektrotechnisch ingenieur. In deze functie zal je instaan voor het testen van de afgewerkte producten.

Je maakt een testplan op en voert dit plan ook uit. Je spoort zwaktes bij in het elektrische / elektronische / software systeem op en rapporteert deze.

Samen met je rapporten formuleer je verbeteringen. Je volgt bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwe innovaties.Je beheert het labo.

Je bent in het bezit van een master als ingenieur met kennis van elektriciteit. Je spreekt zeer goed NL, Fr en Eng. Je hebt kennis van : -

Digitale en analoge circuits. - Verschillen meetinstrumenten.- load & stress testen.Kennis van CE / EMC / IEC is een plus.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier