Preventieadviseur niveau
Four Life Sciences
Antwerp, Antwerp, BE
1 dag geleden
source : Monster

Preventieadviseur Niv.1 / 2 Antwerpen Haven €50K-€65K Wat ga je doen als Preventieadviseur Niv.1 / 2? Samen met de havenbedrijven zorgt deze Dienst voor de uitwerking van een preventiebeleid dat gericht is op de verbetering van het welzijn van alle havenarbeiders aan de Haven van Antwerpen en incidenten te voorkomen die lichamelijke, materiële en economische schade kunnen veroorzaken.

Wat wordt jou geboden als Preventieadviseur Niv.1 / 2?

 • een boeiende en uitdagende functie aan, in een dynamische en steeds groeiende omgeving.
 • een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. Wat wordt er van jou verwacht als Preventieadviseur Niv.1 / 2?
 • Master / Bachelor in een chemische richting; Veiligheidswetenschappen is een pluspunt
 • Attest preventieadviseur niveau 1 of 2;
 • Het opstellen en ondersteunen van het veiligheidsbeleid op gemeenschaps- en bedrijfsniveau;
 • Verstrekken van doelgerichte opleidingen in samenwerking met het OCHA (Opleiding Centrum havenarbeiders Haven van Antwerpen);
 • Houden van veiligheidsvergaderingen per doelgroep;
 • Interne contacten onderhouden met het Opleidingscentrum voor Havenarbeiders, de andere kernafdelingen van Cepa, de diensten voor hulpverlening, de externe preventiedienst Mediwet;
 • Externe contacten onderhouden met verantwoordelijken van havenbedrijven, vakbonden, verzekeringsmaatschappijen, FOD WASO.
 • Waar ga je werken als Preventieadviseur Niv.1 / 2? De Antwerpse havengemeenschap heeft de ambitie uitgesproken om van haar haven een veilige werkomgeving te maken.

  Het aantal arbeidsongevallen en de ernstgraad moeten drastisch dalen. Meer informatie of direct solliciteren? Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature of heb je andere vragen, dan kun je contact opnemen via +32 (0) 38 08 29 40. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd en ken je wel de juiste persoon voor deze vacature, twijfel dan niet om de vacature te delen.

  Je zult hiervoor een beloning ontvangen! Four Life Sciences The recruitment scientist Locatie Antwerpen Haven Contactgegevens Matheus Haristan T : +32 (0) 38 08 29 40 E : matheus.haristan fourlifesciences.com

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier