Bedrijfsverpleegkundige regio Antwerpen
Groep IDEWE
Antwerpen
2 dagen geleden

Als verpleegkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team (arbeidsarts, preventieadviseur veiligheid, preventieadviseur psychosociale aspecten, ).

Je staat in voor het uitvoeren van de medische onderzoeken bij een aantal toegewezen klanten, waarbij je zowel zelfstandig werkt als samenwerkt met de preventieadviseur-arbeidsarts.

Je zorgt voor de samenstelling en opvolging van de werkgeversdossiers en van de medische dossiers van de onderzochte werknemers.

Je zal ingeschakeld worden bij bedrijfsbezoeken, waarbij risicoanalyse, het voorstellen van preventiemaatregelen en het geven van beleidsadvies over preventiebeleid centraal staan.

Je krijgt een klantenportefeuille toegewezen die je zelf beheert en waarbij je zelf je afspraken maakt. Tijdens deze bezoeken begeleid en coach je werkgevers, je bouwt een vertrouwensrelatie op en adviseert naar de te nemen stappen op korte en lange termijn.

Je wordt daarnaast ook ingeschakeld bij één van onze grote klanten in regio Antwerpen, waarbij je instaat voor het bemannen van de EHBO-post en de verzorgingen uitvoert, werkpostbezoeken uitvoert,.

 • Het geven van opleidingen (vnl. EHBO) kan eveneens tot jouw takenpakket behoren.
 • Wij bieden jou een gevarieerde, uitdagende job in een stabiele werkomgeving met mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling (o.

  a. door deelname aan opleidingen). Een grondige inwerkingsperiode is voorzien.

  Voor deze functie is een aantrekkelijk verloningspakket voorzien. Dit bestaat uit een marktconform loon, aangevuld met verschillende extralegale voordelen : maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groeps- en inkomensverzekering en een interessante verlofregeling.

  De mogelijkheid om gebruik te maken van een firmawagen is eveneens voorzien.

 • Je bent bachelor verpleegkunde. Als je beschikt over een getuigschrift van preventieadviseur niveau 2 heb je een streepje voor.
 • Beschik je nog niet over dit getuigschrift dan ben je bereid om dit te behalen.

 • Onze bedrijfsactiviteit preventie boeit je en onze organisatiecultuur gekenmerkt door onze kerncompetenties loyaliteit, verbindend samenwerken, gedrevenheid en kennis delen en gebruiken stemt overeen met jouw professionele attitude en gedrag.
 • Het boeit je om een bijdrage te leveren aan de maatschappelijke uitdagingen en mee je schouders te zetten voor een betere, veiligere en duurzamere werk- en leefwereld.
 • Je hebt verantwoordelijkheidszin. Zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen over je taken en acties in het bredere kader van de onderneming zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Ervaring in een gelijkaardige functie is een voordeel maar geen vereiste. Ook enthousiaste en leergierige starters komen voor deze functie in aanmerking.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 • Je bent opmerkzaam en alert, je hebt ook oog voor onderliggende signalen.
 • Je werkt nauwkeurig, je bent stipt en correct.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier