Magazijnier (dagwerk)
Infinity Jobs
Jabbeke, Belgium
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor onze klant, gespecialiseerd in het verlening van technische ondersteuning, zoeken wij een magazijnier. Jij zorgt ervoor dat de werknemers op de werf over het correct en goede materiaal beschikken.

Je controleert deze en voert indien nodig kleine herstellingen uit. Binnenkomende goederen worden door jou nog even gecontroleerd voor je die in het magazijn plaatst.

Je laadt en lost de vracht - en bestelwagens. In kalmere periodes zorg jij ervoor dat het magazijn er spik en span bij ligt.

Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in dag.

Taken en profiel

Wij zoeken ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruckattest. Heb je een bepaalde technische kennis dan is dit zeker een pluspunt.

Je houdt van afwisseling en beschikt over een goede fysieke conditie.

Aanbod

Onze klant biedt jou een job optie vast. Aantrekkelijk loon met extralegale voordelen. Mogelijkheid om zelfstandig te werken en ruimte voor initiatief.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier