Elektromechanieker - Maxicon
Accent
Antwerpen, Antwerpen, BE
16 uur geleden
source : Jobat

De klant ontstond in 2015 uit een team van doorwinterde outsourcing specialisten.

 • Tijdens de eerste jaren focuste de klant zich vooral op outsourcing van technisch personeel. Sinds midden 2017 beschikken ze ook over een team van outsourcing met een specialisatie in ICT, Retail en Engineering.
 • Ten slotte zetten ze ook in op dronetechnologie waarmee ze verschillende industriële toepassingen veiliger en efficiënter maakt.

  Vandaag zijn er meer dan 130 mensen actief vanuit ons hoofdkantoor in Ardooie en Drongen.

  De klant diversifieert zich door zijn gerichte aanpak die de basis vormt voor langdurige samenwerkingen in vertrouwen, zowel vanuit een klanten- als personeelsperspectief.

  Functieomschrijving Als elektromechanieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als lucratief.

  Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, enz.

  Je neemt ook zelf initiatief om machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  Profiel Om onze dienstverlening zo optimaal mogelijk te houden, verwachten wij een relevante werkervaring van 2 jaar. Een MAXICON-elektromechanieker is ambitieus, veiligheidsbewust, betrokken en kan zelfstandig werken, maar beschikt ook over een goeie portie teamspirit.

  Bij ons geldt Teamwork makes the dream work . Je werkt in dagregime of ploegensysteem, afhankelijk van uw voorkeur. Ook de locatie van je werkplek proberen wij zoveel mogelijk af te stemmen op jouw persoonlijke voorkeur.

  Aanbod Job optie vast binnen een stabiel bedrijf.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier