Servicetechnieker (m/v)
Konvert Interim Maldegem
Aalter, BE
5 dagen geleden

Profiel

Voor een bedrijf in Aalter zijn we opzoek naar een servicetechnieker. Het is een dynamisch bedrijf die reeds 20 jaar een referentie is in de branche, uniek en toonaangevend in de streek.

Als service technieker sta je in voor het onderhoud en herstellen van de koelinstallaties. Je bent als het ware een koeltechnisch geneesheer die een juiste diagnose stelt en de levensduur van elke installatie maximaliseert.

Door middel van preventief onderhoud en routine checks zorg je ervoor dat de beschikbaarheid van de installaties maximaal blijft.

In het geval van een storing kan je snel en zelfstandig het probleem oplossen. Verantwoordelijkheden : Algemene taken van de service technieker : Herstellingen uitvoeren Probleemoplossend denken Communicatie met de klant en de interne service-verantwoordelijke Onderhoud van de koeltechnische installaties Specifieke taken : Koudemiddelhandelingen en boekhouding Elektrische schema's lezen en bedraden Koeltechnische installaties controleren Parameters instellen en opvolgen Installaties in en uit dienst nemen Interesse?

Solliciteer dan snel door jouw cv door te mailen naar maldegem.interim konvert.be

Aanbod

Defecte onderdelen vervangen of herstellen. Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, ).

Een centraal airconditioningssysteem installeren. Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, ).

Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, .

 • Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Aanbod : Erg diverse en vrije functie in een tof en gezond bedrijf Na een inloopperiode bieden we een vast contract.
 • Een bestelwagen Een erg aantrekkelijke verloning Extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, GSM,

  Vereiste kwalificaties

  Profiel : Je hebt een technische opleiding gedaan (A2 / A3) of gelijkwaardig door ervaring Je bent in het bezit van een koeltechnisch certificaat en / of hebt ervaring in de koeltechniek Je bent sociaal, klantvriendelijk, flexibel Kennis van MS Office

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier