Onderhoudstechnieker machinepark
EconCore
Heverlee, Vlaams-Brabant, België
1 dag geleden
source : Jobat

Wij zoeken een kandidaat met een uitgebreide ervaring in het onderhouden en instellen van een beperkt machinepark dat vandaag testsamples produceert en weldra eigen productie draait.

Die machinelijn werkt met een extruder voor de verwerking van (vezel versterkt) kunststofgranulaat tot honingraat-panelen.

De ideale kandidaat heeft een grondige elektromechanische kennis (niveau A2) en voldoende ervaring om de machines zelfstandig te sturen en te onderhouden in samenspraak met een ervaren O&O team.

Dat team zorgt voor de juiste opleiding en begeleiding en de voertaal kan zowel Nederlands als Engels zijn.

Je bent nauwkeurig, hands-on en beheert ook de bijhorende werkplaats en magazijn als een goede huisvader. Je maakt deel uit van een 2-koppig team dat over de productieresultaten rapporteert.

EconCore biedt een KMO werkomgeving met veel respect voor menselijke waarden. Ben je die zelfstandig werkende technieker die met trots een taak opneemt, dan bieden we je een marktconforme verloning en meer dan gebruikelijke extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering).

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier