Projectleider Bouw – regio Roeselare
Verstraete Bouw
Roeselare, West-Vlaanderen, België
2 dagen geleden
source : Jobat

Je bent, samen met jouw bouwteam, verantwoordelijk voor de uitvoering van stuk voor stuk unieke bouwprojecten, hoofdzakelijk klasse 6, 7 en 8.

Naargelang jouw interesse ontwikkel je jou meer op nieuwbouw- of renovatie / houtprojecten.

Resultaat leveren betekent voor jou een juiste kwalitatieve uitvoering, volgens vooropgesteld budget en binnen de voorziene termijn.

Dit doe je door een nauwgezette planning op te stellen, aankoop van materialen en onderaannemers en een goede werkvoorbereiding.

Dit doe je niet alleen maar met een team van aankopers, BIM / werkvoorbereiders, werfcoördinatoren en gespecialiseerde eigen vakmannen en onderaannemers.

Jouw diploma Master of bachelor bouwkunde kan je inmiddels verrijken met enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie als projectleider of werfleider.

Als je waarden zoals respect, open communicatie en ownership hoog in het vaandel draagt van ben je alvast uit het juiste hout gesneden.

Dag in dag uit werken we aan een omgeving waar het aangenaam is om te werken : leuke projecten, jouw kennis bijschaven via Verstraete.

academy, tafeltennis en -voetbal in de ontspanningsruimte of samen de werkweek afsluiten met een drink. Een motiverend verloningsbeleid is evident met tal van extralegale voordelen zoals bedrijfswagen, maaltijdcheques, een sterk pensioenspaarplan en een hospitalisatieverzekering voor het gezin, etc.

Neem alvast even contact op voor een eerste kennismaking!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier