SAP Cloud Integration Consultant
Flexso Digital
Belgium
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Stroomt er digitaal bloed door je aderen? Word je helemaal blij als diverse technologieën en platformen samenwerken, zowel on-premise als in de cloud?

Ga je steeds voor innovatie en kwaliteit in je ontwikkelingen? Kom aan boord bij Flexso Digital als SAP Cloud Integration Consultant!Als SAP Integration Consultant ben je verantwoordelijk voor de naadloze integratie van complexe bedrijfsprocessen in heterogene landschappen over de grenzen van applicaties en systemen heen.

Met behulp van de nieuwste SAP technologieën zoals SAP Integration Suite, SAP Cloud Platform Integration, Enterprise Messaging, API Management en Internet of Things, ga je op zoek naar de meest gepaste oplossing voor de klant.

Hierbijdenk je na over de optimale architectuur en blijf je betrokken bij een project gedurende de hele cyclus.Als expert ben je de uitgelezen persoon die een vlotte communicatie garandeert tussen de verschillende partijen en systemen in het project, rekening houdend met performantie, data kwaliteit en security.

Je werkt projectmatig in grote of kleine project teams, maar kan ook autonoom voor een klant werken.Gemotiveerd ben je zeker, en uiteraard steeds bereid om je kennis te verbreden en te verspreiden in een hecht team van integratie consultants.

Zo verbeter jij continu je skills, en leren jij en je collega’s van elkaar. Kennisdeling zit namelijk in onze natuur, en dit doen we onder andere door avondsessies, gastcolleges en workshops te organiseren.

Jij zet hier dan ook met alle plezier je schouders mee onder.Je hebt een diploma in IT (Bachelor of Master), met ervaring in een soortgelijke rolGoede kennis van en ervaring met SAP Cloud Integration en / of SAP Process OrchestrationData protocollen en formaten zoals SOAP, REST, OData, SFTP, JSON, XML, hebben geen geheimen voor jouJe hebt ervaring met veel gebruikte security concepten, zoals SSL, OAuth, SAML, JWT,.

 • Ervaring met API management, microservices, message queues,... is een pluspuntKennis van SAP ECC, S / 4HANA, ABAP, Fiori / UI5 of SAP Cloud Platform zijn pluspuntenBasiskennis van XML, XPath, XSLT, ABAP, Java & object-georiënteerd programmerenJe bezit een goed globaal en up-to-date overzicht van de SAP-oplossingen in het algemeenJe kan analytisch en conceptueel denken en je hebt oog voor detailCommunicatief en open in de omgang met klanten en met je collega’sJe bent een knowledge cruncher en deelt graag kennis via training, coaching, infosessies, .
 • Nederlands- of Franstalig, met een uitstekende kennis van EngelsVeel boeiende en uitdagende projecten en een inspirerende omgevingEen job met impact : je katapulteert je klanten in de toekomst en laat hen groeienRuimte om jezelf te ontwikkelen : coaching, opleidingen zo blijf ook jij groeienCultuur van kennisdeling waarbij je altijd terecht kan voor hulp bij collega'sDuidelijke focus op technologie en innovatie door continue investeringen in de nieuwste ontwikkelingenDe dynamiek van een klein bedrijf en de mogelijkheden van een groot bedrijfOpen en transparante organisatie met toffe collega’s en feestjes.
 • Een barbecue, hackathon of een weekendje weg, waarom niet?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier