Process Design Engineer
AGFA
Mortsel, Belgium
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Jobdescription Je helpt door studie en praktisch onderzoek onze kennis en vaardigheden op gebied van industriële inkt jet printers en hun randapparatuur te verruimen.

Je test nieuwe concepten die de beeldkwaliteit en systeembetrouwbaarheid van inkt jet printsystemen kunnen verbeteren.Je bepaalt de technische specificaties op basis waarvan de R&D ontwerpteams een product kunnen ontwerpen met de verwachte betrouwbaarheid en afdrukkwaliteit.

Je test en verifieert modules die door de verschillende R&D disciplines ingevoerd worden.Je geeft tijdige en éénduidige feedback aan de R&D ontwerpteams.

Je bepaalt de waarde en het werkgebied van de procesparameters die leiden tot een optimaal compromis tussen beeldkwaliteit, printsnelheid en systeemrobuustheid.

Hierbij ligt de klemtoon op de inktafhankelijke parameters. Indien de functionele specificaties niet gehaald worden onderhandel je een compromis dat aanvaardbaar is voor alle betrokken partijen.

Je werkt mee aan de uitvoering van de systeemverificatie. ProfileJe herkent je in onderstaande : Diploma industrieel ingenieur, bij voorkeur in de richting elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring).

Passie en interesse in techniek en wetenschap stellen je in staat om je snel in onze activiteiten in te werken.Kennis van en ervaring met R2R transportsystemen en droogsystemen zijn een plus geen must.

Kennis van inkt jet printsystemen en beeldkwaliteit is een plus.Je werkt oplossingsgericht en hebt affiniteit voor complexe multidisciplinaire systemen met interacties tussen chemie, elektronica, mechanica en software.

Je denkt en werkt analytisch en gestructureerd, je bent kritisch en opmerkzaam tijdens de uitvoering van experimenten en de analyse van de resultaten.

Je werkt zelfstandig maar steeds in open overleg en consensus met de overige teamleden. Je kan vlot werken met de standaard Office pakketten.

Je rapporteert (mondeling en schriftelijk) vlot in Nederlands en Engels. Je bent bereid om sporadisch te reizen.Aanbod en toekomstperspectiefAgfa is vandaag een bedrijf dat investeert in jong talent.

Wil je mee aan de kar trekken en een voortrekkersrol opnemen op termijn? Je verantwoordelijkheden stijgen naarmate je expertise verwerft.

We zijn een chemisch bedrijf in het hart van Antwerpen, waar ruimte is voor eigen inbreng, groei, en een aangename work-life balance.

Daarbij bieden we voor deze functie een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen zoals firmawagen, onkostenvergoeding, bonusplan, Reageren?

Getriggerd door deze korte omschrijving? Aarzel dat niet om te reageren. We weten ook dat een job veel meer is dan enkele bullets.

Daarom gaan we graag met jou dieper in gesprek en geven je meer toelichting over je taken, verantwoordelijkheden en toekomstmogelijkheden binnen ons bedrijf.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier