Student keuken- en zaalmedewerker (m/v)
Konvert Interim Gent
Gent, BE
6 dagen geleden

Profiel

Voor onze klant, gespecialiseerd in Hamburgers, in Gent zijn we op zoek naar een student voor de zaal en keuken. Spreekt een horecajob je aan?

Werk je graag achter de schermen? Hou je het hoofd koel tijdens een drukke service? Solliciteer en kom terecht in een jong, hip en dynamisch team!

Aanbod

Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, .

 • De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking, ...). De ingrediënten doseren en mengen.
 • De goederen ontvangen en controlerenDe goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer. De voorraad opvolgen, tekorten vaststellenBestellingen plaatsen.

  De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken. Groenten en fruit wassen en schoonmaken. Het werkblad en het keukengerei klaarmakenToestellen aanzetten (ovens, kookplaten, .

 • Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...). Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen -
 • Je komt terecht in een jong, hip en dynamisch team. - Je werkt dagelijks met verse kwaliteitsproducten. - Je ontvangt een aantrekkelijke verloning.

  Vereiste kwalificaties

 • Je spreekt zeer goed Nederlands. - Je hebt reeds een eerste ervaring binnen de horeca. - Je hebt interesse in hygiëne en voeding.
 • Je bent beschikbaar in de week en / of weekend. - Je bent flexibel en leert snel bij.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier