Oxfam Wereldwinkel Gent-centrum zoekt vrijwilligers fietskoerier
11.11.11
Gent, BE
11 uur geleden

Oxfam Wereldwinkels is één van de belangrijkste organisaties voor eerlijke handel in België. Het is een vrijwilligersbeweging die ijvert voor een rechtvaardige wereldhandel en voor ieders recht op een menswaardig leven.

De organisatie doet dit via educatie, actie en campagne en met verkoop van eerlijke handelsproducten.

Oxfam Wereldwinkel Gent-centrum is gelegen in Lammerstraat 16 te Gent en is op zoek naar vrijwilligers die leveringen willen doen met de fiets!

Taakomschrijving

Je brengt met behulp van een bakfiets bestellingen tot bij onze klanten in Gent.

Profiel

 • Je fietst graag
 • Je kan je minstens één vaste halve dag per week vrijmaken voor een langere periode
 • Je bent geïnteresseerd in de thema’s waar Oxfam-Wereldwinkels rond werkt.
 • Je bent klantgericht en hebt interesse in het leveren van producten aan onze klanten
 • Aanbod

  We kunnen je geen vrijwilligersvergoeding bieden, maar naast een leuke manier om een steentje bij te dragen aan een meer rechtvaardige wereldhandel, kom je wel terecht binnen een dynamisch groep van enthousiaste vrijwilligers.

  Wij organiseren maandelijks een bijeenkomst (onze MéMé) met onze vrijwilligers en twee dagen per jaar een heuse medewerkersdag of Me-dag! Daarnaast bieden we je tal van mogelijkheden om je verder te ontplooien.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier