Graduate Position: Traineeship Finance of IT
Lidl
Merelbeke
4 dagen geleden
source : Student.Be

Retail is marge, omzet en slimme processen.

En daar zijn we bij Lidl ijzersterk in. We zijn de nummer één in Europa en ons groeipad is nog maar pas begonnen. Dat zo’n evolutie voor boeiende cijfers en IT-

infrastructuur zorgt, spreekt voor zich. Dat jij daar als jonkie een reële impact op hebt, is iets minder evident. Maar het is wél de realiteit bij Lidl.

Als je durft, tenminste ...

Het duurt wel even voor je hier je eerste project opstart.

De eerste paar maanden leer je Lidl van binnenuit kennen, en bombarderen we je met opleidingen en on-the-job training. Je draait mee in de winkel, verzamelt bestellingen met je vorklift in ons distributiecentrum en wordt ingewijd in ons hoofdkantoor.

Zo weet je precies wat er schuilgaat achter de cijfers en programma’s die je straks analyseert en bestudeert. En maak je betere beslissingen.

Het gaat keihard, dat eerste jaar van je Lidl-carrière.

Zodra je in Merelbeke aankomt, krijg je steeds grotere en steeds belangrijkere projecten op je bureau. Van controlling, boekhouding, recht & compliance, audits, klantendienst tot IT.

Ook je verantwoordelijkheden nemen toe. Misschien ga je ook een team aansturen. Of dat gepaard gaat met coaching en begeleiding?

Absoluut. Maar verwacht geen fluo-hesje en hand-in-hand oversteken : you’ll have to outperform.

Wat gebeurt er na je traineeship?

Dat is een beslissing die we samen maken. De laatste maanden van je traineeship krijg je de ruimte om opties in het bedrijf te ontdekken en contacten te leggen met managers.

Vanaf dan begin je ook te groeien bij ons.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier