Dossierbeheerder die wilt ontwikkelen? Dit kantoor zoekt jou!
Austin Bright
Flemish Brabant
14 dagen geleden

Jij bent...

 • op zoek naar een leerrijke job in de regio Keerbergen ?
 • iemand die al een eerste ervaring opdeed in een accountancy of boekhoudkantoor?
 • aangetrokken tot een moderne werkomgeving?
 • Dit accountantskantoor zou weleens een goede fit kunnen zijn voor jou! Dankzij de werkwijze die gericht is op kwaliteit zoeken zij steeds naar leergierige mensen om hun team aan te vullen , en jij kan hier deel van uitmaken.

  Solliciteer vandaag nog en een van onze consultants helpt jou op een discrete manier verder in de zoektocht!

  Responsibilities

  Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die wilt ontwikkelen - JOUW FUNCTIE

  Je bent samen met een collega verantwoordelijk voor een portefeuille van dossiers . Je behandelt :

 • De boekhoudkundige en fiscale voorbereidingen,
 • Met tussentijds klantencontact blijf jij op de hoogte van de huidige situatie en kan je vlug ingrijpen wanneer je klant vragen heeft,
 • Jouw continue ontwikkeling zorgt ervoor dat deze taken verder uitbreiden.
 • Profile

  Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die wilt ontwikkelen - JOUW PROFIEL

 • Een opleiding in de richting van boekhouding, accountancy & fiscaliteit.
 • Minimaal een eerste ervaring in een accountants- of boekhoudkantoor, ook meerdere jaren ervaring is zeker welkom.
 • Een leergierige instelling zorgt ervoor dat je nooit stilstaat. Dankzij de interne en externe trainings waarvan je zal genieten val je hier als een ambitieuze dossierbeheerder met je gat in de boter!
 • Job Offer

  Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die wilt ontwikkelen - HUN AANBOD

  Een toffe werkomgeving is van niet-te-onderschatten belang! Graag naar je werk komen is dan ook de boodschap hier. De teamleden en zaakvoerders beseffen dat dit ervoor zorgt dat de interne sfeer optimaal blijft, maar ook dat de klanten eens zo gelukkig zijn.

  Voordeel voor alle partijen dus!

  Een aantrekkelijk financieel aanbod wordt samengesteld. Je geniet van een pakket met verschillende voordelen, zoals een onkostenvergoeding, groepsverzekering en zelfs de optie tot een firmawagen met tankkaart.

  Het brutoloon zal hiernaast worden gebaseerd op jouw ervaring en kennis. Dit kan oplopen naarmate je je verder ontwikkelt.

  Trainingen en opleidingen , zowel intern georganiseerd als extern terugvergoed, geven jou de juiste bouwblokken om jouw klanten steeds verder te helpen met gespecialiseerde kennis.

  Niet enkel maakt dit voor jou de job leuker, maar ook geeft het je de kans steeds te blijven bijleren en te groeien in jouw functie.

  Ben jij of ken jij iemand die interesse zou hebben in deze vacature? Geef ons meteen een seintje en stuur vandaag nog je CV in via apply austinbright.com!

  Bambou en Marie helpen je met plezier verder in je zoektocht.

  Ben je toch op zoek naar een andere omgeving? Een van onze consultants voert graag een vrijblijvend gesprek met jou om af te stemmen waar je het beste zou passen, uiteraard altijd op een vertrouwelijke manier.

  Dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder / Boekhoudkantoor / Accountantskantoor / BIBF / IAB / Boekhouding / Accounting / Fiscaliteit / Fiscalist / digitaal / modern / collegiaal / Keerbergen

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier